hits
11:38
30.10.2018

Er jo ofte slik at når man følger med på mange som holder på med det samme så popper ideene opp. Jeg har fem soverom på hytten. Der fire av de er så godt som ferdig, mens det siste mangler. Skal bygge seng der inne,og har begynt. kommer til å bli en køyeseng med en ekstra seng en kan dra ut under. Jeg har malt treverket, handlet inn hjul, og har begynt å montere. Så var jeg inne på instagram og fant et meget gøyt oppusset soverom. 

Her har de plassbygget seng selv akkurat slik  jeg holder på med, men sjekk den gøyale sengegavelen de har fått med..

Det myker opp, og gjør sengen enda finere.

Jeg har funnet stoff på Ebay som er bestilt, og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre. Gleder meg til det kommer, Sengene blir 90 cm brede og gavlene skal i alle fall være på 80 cm i bredden og ca 60-70 høy. 

Lamper leter jeg etter enda. Har funnet litt forskjellig, men det er jaggu ikke lett dette.

Er spent på om disse kommer til å passe inn, men ser slik ut.

Dette er jo en drømmeseng, men så flink er jeg ikke... Bilder kommer når jeg er ferdig.

 

Skrevet 30.10.2018 klokka 11:38. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer10:19
29.10.2018

Jeg har endelig sett denne hytten ferdig bygget med litt andre valg enn våre. Den er større da loftet er bygget helt ut, og den ble virkelig flott. De har et rekkverk i glass, det er ikke lov å ha slikt i Myrkdalen. Jeg ser den, og tenker det er like greit.

De to nederste bildene er jo fra vår egen hytte. Jeg har terasse på nesten samme viset, men ingenting i fronten på stuen. Der har vi valgt å bare gruslegge, og så skal det legges ned skifer til neste vår. Det er enklest slik for vår del, og ikke minst med muren som skal komme foran der.

Inngangspartiet vårt er litt større. Har valgt å dra terrassen ut med fire bord slik at alt under tak er dekket med bord. Hytten de har laget er speilvent av vår også. Der vi har kjøkken har de soverommene.. Og det har en stor peis inne på stuen. I tillegg har de valt en annen løsning inn til kjøkkenet. En mindre åpning gir større kjøkken.

De har et nydelig grått kjøkken og det passer inn med de resterende valgene deres. Badene er heller ikke make. De har en badstue i enden på det store badet. Der har jo vi et ekstra bad inne med soverommet. Ser de har valgt ganske så make fliser på gulvet inne på badet. Dusjhjørnet og en stor vask. Fargene ser ut som de har valgt en hovedfarge hele veien her og. Soverommene på loftet ser litt større ut, men regner med det er fordi de har mer areal der oppe i andre etg.

Ekstra god plass på loftet, trappen er dekket inn, og bad i 2.etg. Flott hytte fra Latlaft.

Elektrikker kommer denne uken. Endelig tenker jeg, og gleder meg til å legge ut litt mer ferdig bilder fra vår egen hytte. Er veldig fornøyd med våre valg både når det kommer til farger, kjøkken og bad. Så nå er det bare resten igjen.

Skrevet 29.10.2018 klokka 10:19. Ligger i kategorien Exteriør. 6 kommentarer11:45
22.10.2018

Dagene går fort. Jeg sitter og ser på bilder, og datoer. 01.10.2017 begynte tømrerne fra Latlaft å sette opp reisverket vårt. Det gikk unna så det sang etter, men det ble mange pauser da været ikke var særlig samarbeidsvillig.Det tok nesten tre uker mer enn forventet før de reiste, og deretter skulle hytten tørke.

Tålmodig har jeg jo aldri vært kjent for å være, og jeg har virkelig måtte gå noen runder med meg selv under denne prosessen. Mye jobb, og alt skal gjøres skikkelig. Noe annet er bare tull, og det kommer og biter en i etterkant om en ikke er der en skal være.

Jeg har beiset alt innvendig og utvendig. Liker ikke når det blir forskjellig strøk, og det er bare slik jeg er. 

Bygget muren opp mot hytten, men den er ikke ferdig. Vi mangler vell tre lass med murstein for å komme i mål, og mye grus.

Alle gulv vi har støpt, lagt ned lydtrinnplater, gulv og flis på. Det har vært mye jobb med gulvene. Alt som har blitt montert, satt på plass, demontert, og satt opp på nytt. Flytting av ting som har vært i veien for det ene eller det andre. 

Alle møblene, kjøkkenet, badene osv. Alt skal jo monteres og settes på plass.

Vi så tidlig at det ikke var som det skulle... taket ute i gangen under soverommene oppe. Det ble sig, og siget ble værre. Ikke slik det skal være. En tommelfinger regel er 4,5 meter uten problem. Her er spennet 5,5, men med en vegg på toppen i tillegg ble det feil. Vi har hatt besøk av fabrikksjefen personlig der oppe, og ikke minst sendt bilder. Løsningen de kom opp med var ikke helt etter min smak, men jeg skjønner hvorfor det blir slik.

Det skal legges inn ekstra søyler. To ved inngangsdøren, og to bjelker i taket. I tillegg skal det settes opp to ekstra søyler ute også. De ute er en ting tenker jeg, men de inne i gangen ødelegger for ting jeg har gjort, og planer. Skoskapet. Det passer ikke lengre. Det må bygges om, og det er ikke noe kjekt med ting en skal gjøre to ganger uansett.

Dette jobbes det med nå, og for første gang på lenge har jeg ikke vært på fjellet en hel helg. Jeg har kjørt opp og sjekket at alt var ok, men ikke vært der. Jobben blir neppe ferdigstilt før til neste helg. Da skal alt være ferdig... listene ute på stuen, bytte av vindu, isolering oppe, rekkverk rundt trappen, og mot stuen. Jeg er spent på resultatet.. spesielt etter at jeg så en Linda hytte ferdig. Gjør noe med en det..

De har valgt å ha et helt loft.. Ikke åpning som vi valgte. De har brukt mange flotte detaljer, og jeg gleder meg til at vi kommer i mål nå. Tenke seg til. Det har gått 12 månder, og vi er ikke i mål enda... Det tar tid når alt skal gjøres selv.

Skrevet 22.10.2018 klokka 11:45. Ligger i kategorien Exteriør. 4 kommentarerLes mer i arkivet » November 2018 » Oktober 2018 » August 2018
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Blogg

Exteriør

Interiør

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.