hits
10:19
29.10.2018

Jeg har endelig sett denne hytten ferdig bygget med litt andre valg enn våre. Den er større da loftet er bygget helt ut, og den ble virkelig flott. De har et rekkverk i glass, det er ikke lov å ha slikt i Myrkdalen. Jeg ser den, og tenker det er like greit.

De to nederste bildene er jo fra vår egen hytte. Jeg har terasse på nesten samme viset, men ingenting i fronten på stuen. Der har vi valgt å bare gruslegge, og så skal det legges ned skifer til neste vår. Det er enklest slik for vår del, og ikke minst med muren som skal komme foran der.

Inngangspartiet vårt er litt større. Har valgt å dra terrassen ut med fire bord slik at alt under tak er dekket med bord. Hytten de har laget er speilvent av vår også. Der vi har kjøkken har de soverommene.. Og det har en stor peis inne på stuen. I tillegg har de valt en annen løsning inn til kjøkkenet. En mindre åpning gir større kjøkken.

De har et nydelig grått kjøkken og det passer inn med de resterende valgene deres. Badene er heller ikke make. De har en badstue i enden på det store badet. Der har jo vi et ekstra bad inne med soverommet. Ser de har valgt ganske så make fliser på gulvet inne på badet. Dusjhjørnet og en stor vask. Fargene ser ut som de har valgt en hovedfarge hele veien her og. Soverommene på loftet ser litt større ut, men regner med det er fordi de har mer areal der oppe i andre etg.

Ekstra god plass på loftet, trappen er dekket inn, og bad i 2.etg. Flott hytte fra Latlaft.

Elektrikker kommer denne uken. Endelig tenker jeg, og gleder meg til å legge ut litt mer ferdig bilder fra vår egen hytte. Er veldig fornøyd med våre valg både når det kommer til farger, kjøkken og bad. Så nå er det bare resten igjen.

Skrevet 29.10.2018 klokka 10:19. Ligger i kategorien Exteriør. 6 kommentarer6 kommentarer

Skikkelig flotte solide og vakre hytter :) Jeg er helt forelskert i hytta dere har :) Ha en good mandag <3

Skrevet 29.10.2018 klokka 11:45
ladyaugust: Hei du. Ja hyttene fra Latlaft er lekre. Jeg er veldig glad i tømmerhytter. Vår nærmer seg ferdig, og jeg gleder meg veldig nå.

Skrevet 29.10.2018 klokka 12:11
Det ser jo så lekkert ut! og så deilig med alt nytt og fresh....Ser kjempe fint ut!

Skrevet 29.10.2018 klokka 12:20
Toini: Ja det er godt når ting er nye, og at man får det til... De har gjort en kjempe jobb med den oppe på Bjorli, og jeg ser at mange av mine valg og deres samsvarer. Enkel farger, og lite nips..::)

Skrevet 29.10.2018 klokka 12:27
Ser flott ut da :-)

Skrevet 29.10.2018 klokka 19:53
frodith: Ja den er flott. Ser frem til at vår også blir ferdig.

Skrevet 29.10.2018 klokka 21:02


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.