hits
15:06
07.03.2018

Det blir en stund imellom hvert innlegg. det er mye å henge fingrene i, og jeg er så glad for alt som er blitt gjort til nå. Det går på frem, og det vises kan en trygt si. Det er lagt gulv på det siste soverommet, og det er  ferdig. Dørkarmen er satt inn, men fordi listene ligger foran fikk vi ikke dørbladet inn nå.Det er hengt opp alt på kjøkkenet som er laget til nå, + hvitevarene. Eneste som mangler er en oppvaskemaskin, og å montere blandebatteriet. 

Det er bare lister og møbler som mangler.

Hyllene inne på kjøkkenet er laget av restematerialene fra spisebord og fra benk. Det er greit å vite hva en vil ha. Ingen overskap, men en åpen løsning.

Ventilatoren er på plass,og alle dørhåndtakene er monter på skuffer og skap.

Alle benkeplatne er plassert i påvente av at vi skal støpe de selv. Noe jeg gleder meg til. Da tåler de en støyt for å si det slik.

Baderoms møbelemanget er montert. De fleste flisene er på plass, og det er fuget. Avventer leveransen av ny dusj, og litt som skal på plass her inne.

Kjekt med alt som er gjort.

 

 

 

Skrevet 07.03.2018 klokka 15:06. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer2 kommentarer

Er det i påsken den skal innvies, og dere skal kose rumpa av dere?? :-D

Skrevet 07.03.2018 klokka 17:19
frodith: Hei du.
Påsken kommer nok og går. Vi får ikke koblet til vann før til våren når snøen begynner å forsvinne. Vi er der så snart det er mulig, og det er jo hver helg.:)

Skrevet 08.03.2018 klokka 10:13


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.