hits
12:30
14.02.2018

Det skjer ting. Rekkverket er endelig på plass i trappen.. Ble noe helt annet nå. Det oppe på loftet må også på plass, men så langt er vi ikke kommet enda. Har noen planer om hvordan jeg vil ha det, men er ikke helt i mål der.

Veldig greit at ting kommer på plass der de skal være.

Skal bli greit når jeg kan si at denne kroken også er ferdig.

På det underste bildet er bordet og benken hentet bilde av hos Bohus. Dette er ett sett jeg synes gjør mye ut av seg.  Stålet er smidd, og plankene er kjøpt inn. Garasjen er brukene til mye den når man ser på de to øverste bildene her. Planen er å pusse bordene godt, beise i samme farge som hytta, og legge på et lag med voks. Vil tro at det blir pent til slutt da.

Dette er sofaen før og etter omtrekking. Den som nå står på loftet her oppe. Sofaen er utrolig god, og den er i alle fall 16 år gammel. Comma fra Slettvoll er en sofa jeg håper varer i mange mange år til.

Dette ligner på stolen jeg  har fått på plass, og stoffet er også avbildet her. Stolene er endelig på plass, og jeg ser frem til å trekke om til benken også.

Gardinene er hengt opp, men det skal litt ekstra pynt her også. Stoffet er kjøpt inn, og hun syr som bare det for meg.. En farge inne på soverommet, og en annen farge til stuen er klar for bestilling.

På begge sidene her skal jeg ha gardiner, men ikke i fronten. Det skal være intimt, og kos, men samtidig åpent her inne.

Skrevet 14.02.2018 klokka 12:30. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer4 kommentarer

Ser så lekkert ut alt sammen! kos deg med inredning..gøy å gjøre det fint!

Skrevet 14.02.2018 klokka 14:25
Toini: Ja gøy å lage ting også. Bordet er vi virkelig stolte av enn så lenge.:)

Skrevet 14.02.2018 klokka 14:41
Tenk hvor dere skal kose dere der :-) Så deilig :-)

Skrevet 14.02.2018 klokka 19:52
frodith: Ja tenk det du... gleder meg

Skrevet 14.02.2018 klokka 20:33


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.