hits
09:32
25.01.2018

Det er mange gode grunner til å prøve noen dietter. Vi fikk denne i hus fordi vi ønsker å hjelpe minsten med lite fristelser. Samtidig er det bra for både kropp og sjel og rense litt opp i systemet av og til.

Jeg fant denne oppskriften: dinside.no/guru/sykehusdietten-suppeoppskriften

Som vanlig gjør jo jeg ting på min egen måte, og også her har jeg tenkt og gjort litt.

1 kålhodet 

4 store løk

1 kg gullerøtter

1/2 sellerirot

1 Boks grovhakkede tomater

2 stk chillie grønn de store

1 stor søtpotet

1/2 purreløk

Brekkbønner frosne en pakke

4 grønnsaksbulljong terninger valgt da grønnsak som smak + en liten med kjøttsmak

tomatsuppe  Toro

pepper-karri-cayennepepper-persille fersk

Om man følger min eller den jeg har lagt med siden til er saken den at enten er man glad i grønnsaker og dette går lett, eller så er det tungt. Jeg personlig er veldig glad i grønnsaker og har ingen problemer med dette. Jeg spiser suppe til lunsj og middag hver dag, og jeg har salat eller youghurt som ekstra i tillegg til frukt. Jeg har ikke fulgt resten av oppskriften fordi jeg er ikke ute etter et vekttap, men jeg ser at det fungerer for de som vil gå ned.

det står at en skal gå på dette i 3-4 uker. Hjemme hos oss blir det 6-8 uker. Så lenge som minsten skal leve på næringsdrikker og ikke noe annet. Dette for å få kontroll på hans betennelse. Alt for å gjøre hverdagen hans litt enklere oppe i alt dette andre. 

Vi begynte med dette 02.01.2018 det har gått 23 dager, og jeg merker at jeg har lyst på litt annet, men er fast bestemt på at slik skal det være. Stahet kalles det, og akkurat nå er jeg glad for at jeg er sta av natur.

Så med dette ønsker jeg dere god middag.:)

 

 

 

Skrevet 25.01.2018 klokka 09:32. Ligger i kategorien Blogg. 4 kommentarer4 kommentarer

Jeg har prøvd denne dietten jeg også..i sin tid..men da var det stangselleri i..og det liker jeg ikke...men ser ikke ut som du har det...Er det bare til middag du spiser dette da? eller hele dagen? Er glad i grønnsaker jeg også..men, føler jeg trenger mer...lykke til!

Skrevet 25.01.2018 klokka 09:55
Toini:
Hei. Jeg bruker ikke stangselleri i, men sellerirot. Når det koker sammen faller den sterke smaken litt bort. Lunsj og middag hver dag. Så lager jeg helt enkel salt til med tunfisk- egg- avokado- paprika-tomat-agurk-spinat-fetaost i olje- issalat-pasta. Dette som tillegg for å få i meg proteiner.
Så går det i vann og kaffe. Ikke noe annet.:)

Skrevet 25.01.2018 klokka 10:22
Så bra dere følger opp, sikkert fint for han. Så dumt med betennelse :-o God bedring til han. Og dere blir nok sunne og fine hele gjengen :-)

Skrevet 25.01.2018 klokka 10:22
frodith: Hei. En må jo bare gjøre det. Kan ikke leve på alt som lukter godt når han ikke kan. Det fungerer ikke i mitt hode i alle fall. Han vil forhåpentligvis bli bedre, men det vil bli andre boller uansett.

Skrevet 25.01.2018 klokka 11:01


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Det jeg liker og drømmer om.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.