hits
06:55
25.11.2017

Det er så mye flott å se på når en tenker på hva en skal ha i hus eller i hytte. Jeg har hatt denne drømmen i 9 år. 10 år siden vi begynte å være der oppe, og det ble kjapt konstantert at dette var plassen for oss. Det er som om å komme hjem når vi kjører opp dit. Jeg elsker fjellet både sommer, høst og vinter. Om våren er jeg mer hage menneske, men det må en jo få lov til.

Jeg har handlet tålmodig i mange år nå. Alt fra kjøkkenting til møbler, og heldigvis for det. Det å skulle ta alt på en gang må jo være en umulig oppgave egentlig. Jeg vet at det ikke er så lett når alt sammen skal på plass.

Senger, gardiner,tepper, osv... Er jo så mye flott ute på markedet, men jeg har et ønske om å få det til i vår stil. Tror mye av tingene kommer på plass mens vi jobber oss inn i  hvert enkelt rom..

Alt utenom rosemaling ang sengen.. Ikke helt mine farger, men liker tanken.

En må jo ha oppbevaring i hvert enkelt rom. Slik er det jo bare. Hva med å heve sengen slik at en får skuffer under. Slik som Eventyrlig oppussing har gjort mange ganger. De lager møbler på stedet. Dyktige er de, og ideene kommer bare flommende ut.

Sofaen er bestilt.. Denne ha jeg sett lenge på.. Tror den vil passe godt inn med resten av de møblene jeg har hjemme på lager. Klare til å flytte de 12 milene de skal flytte snart. Det kommer til å bli et kjør, men et kjør som gir mye glede. Dette er virkelig en jobb som gir masse glede og energi. 

Jeg har jo en tendens til å se ett stykke frem i tid. Vet hva jeg vil, og hvordan, men noen ting blir til mens jeg jobber. Det er bare slik. Trodde kanskje at løsningen var på en måte, men så endres den virkelig helt... 

Kommer nok til å bli mange slike aha opplevelser i månedene som kommer, men det er helt greit. Jeg har det ikke travelt nå. Dette er virkelig en drøm som ble til. jeg var inne på Kid... leter etter tanker til gardiner. Det vil ta tid kjenner jeg. Vinduene er store, og mange.. Ønsker å kunne dekke til noe, mens annet skal være fritt.

 

Skrevet 25.11.2017 klokka 06:55. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer6 kommentarer

Den sofaen var grisefin! Og likte soveromsideen supert :) Nå begynner snart det koseligste hos dere :D Ha en fiiin dag <3 god klæm :)

Skrevet 25.11.2017 klokka 09:03
ladyaugust: Hei.. tusen takk.. mange ideer uten tvil og ja sofaen er virkelig fin.
Har tatt med litt opp på fjellet nå.. noe å sitte på når en er ferdig å jobbe...
God helg og klemz til deg;-)

Skrevet 25.11.2017 klokka 21:36
Gøy å innrede sitt eget ja...men vanskelig også..men om man ikke kjøper for dyrt..så kan jo ting byttes ut etterhvert...kos deg med tiden som kommer!

Skrevet 25.11.2017 klokka 09:54
Toini: Dyrt... huff. Har heldigvis kjøpt mye i løpet avveie siste 10 årene. Mangler senger... ellers er nesten alt i mål:-)
Koser meg jeg. Du med:-)

Skrevet 25.11.2017 klokka 21:37
Tenker du klarer å få til en fin og personlig stil...men kjekt å få litt inspirasjon..mye fint her :)) God helg videre <3

Skrevet 25.11.2017 klokka 15:23
annebe: Hei.. tusen takk. Mange ideer, men har en liten rød tråd i hodet..:-) helge klemz til deg og:-)

Skrevet 25.11.2017 klokka 21:38


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.