hits
13:04
16.02.2016Jeg har hatt en slik en siden Juni 2015, og jeg må si at den har utgjort en stor forskjell for min del. Jeg er glad i bevegelse, men er godt motivert for å yte det lille ekstra når jeg har denne på hånden. Det er rart for jeg har ikke brukt hånd klokke siden jeg var 16. Liker ikke å gå med klokke, og denne er på hele tiden nå. Kun av for ladning og når man skal i dusjen eller i svømmebassenget. Der kan den ikke være med... Da sier den takk og farvel.

Jeg har et mål hver uke som sier at jeg skal gå 13000 skritt om dagen. Jeg skal gå i 50 trapper, og jeg skal ha en tur på en mil..Noen dager er målet tøft å nå, mens andre dager kan jeg gange det med tre.. Handler litt om dagsform, og ikke minst hvor vi er, og været. Jeg skylder ikke på dårlig vær som før, men når Dizel nekter å gå ut da skjønner jeg at det er ille.


Så lenge en har en smart telefon kan en også synke ned alt sammen, og jeg bruker den hver dag. Vet at målet skal nåes... Det rister når en har nådd skrittene, og det er en fin følelse. Jeg tror faktisk at mange har godt av et lite puff som de sier, og her blir en puffet og en blir motivert. Det som er bra er faktisk at en kan følge med på mye. Jeg har sett at pulsen min går ned, og den ligger veldig godt an. Hvile pulsen min lå opp imot 70, og i dag er den på 56-60.  Et godt eksempel på at jeg er avslappet så jeg når jeg var i Rotterdam i forrige uke. Jeg satt i frisørsalongen, og i følge FitBiten min sov jeg i en time... Da lå jeg på 52..... Ikke sov jeg heller. Snakket og hadde en koselig time hos frisøren..

Vi er flere i familien som bruker den, og det er ingen tvil om at det blir litt konkurranse også...Jeg er ikke særlig glad i å tape har jeg merket meg, og her er det en fin mulighet til å styre dagene ekstra. Jeg går trapper kontra heis, og jeg beveger meg en gang ekstra uansett hva jeg skal. Om jeg må gå to ganger vell det er en vin vinn.. Så har en dager der man ser at å nå stort mere enn 7000 skritt ikke lar seg oppnå. Jeg har noen eksempler der også, men stort sett klarer jeg i alle fall 8000 uten særlig problem. Handler om hva en gjør når.


Dett er et utdrag jeg har lånt på Google, og jeg har oppnådd mange av disse merkene etter hvert. Vi får mail når noe har blitt nådd, og jeg kan følge med på utviklingen i forhold til hva jeg tror er viktig for meg selv. Siden siste uken på Desember og til og med uke 6 har jeg gått 746.604 skritt. Det er et gjennomsnitt på 106.657 i uken. Det er anbefalt å gå 10.000 skritt om dagen... Jeg ligger godt an i løypen for å si det slik...

Jeg hører på Radio Norge på vei til jobben, og der gir de ut utstyr til en heldig vinner hver dag. Det lille puffet. Hun som vant i dag hadde ikke sin pulsklokke Polar lengre, og hun merket nedgangen i treningen kjapt. Noen kan si at de skal hver dag, mens andre må hjelpes i gang. Jeg bruker min lille venn som dra hjelp, og jeg drar andre med meg selv. Kan jo ikke være ille så lenge en kommer seg ut, er i bevegelse, og har det kjekt. Om jeg ikke har lyst en dag... Vell da har jeg ikke lyst enkelt og greit. Det er  lov å si nei også, og da blir det kjekkere når man faktisk skal ut.


Gårsdagens tur... Et nydelig område, og jeg er her i alle fall tre dager i uken::)

Hva får deg opp av sofaen?

Trives du ute, og hvorfor synes du det er viktig?

 

 

 

Skrevet 16.02.2016 klokka 13:04. Ligger i kategorien Exteriør. 10 kommentarer10 kommentarer

Jeg er også en gåer.... snittet mitt har dalt litt, men er på over 11000 pr dag! Jeg er fornøyd! Du er jo super - klem >3

Skrevet 16.02.2016 klokka 13:45
Margrethe: Hei. Så kjekt. 11000 er veldig bra, og det er godt å være i bevegelse slik:)

Skrevet 16.02.2016 klokka 17:54
Hei!

Jeg kjenner for tiden på dette med skrittelleren. I og med jeg er med via jobben på DYTTNO, så har jeg satt meg MÅL (individuelt) på 15000 skritt for dagen. De dagene jeg går fjelltur er det ikke noe problem, men de dagene jeg er på jobb, og kommer hjem og MÅ få antall og helst litt mere,,, får jeg dette ekstra sparket i ræva for å nå målet. Hadde jeg ikke vært med på DYTT så kanskje jeg hadde tenkt at jeg er sliten og vil heller slappe av i ettermiddag. Hehhe.

Jeg har sett, og ser denne FITBIT ofte, og tenker at kanskje jeg skulle hatt en slik :-) Noen jeg går på kor med, har den, og når de har sittet i ro lenge nok, får de beskjed om at nå er det på tide med litt bevegelse :-D

å bra at du liker den og reklamerte for den her i dag :-) Mulig jeg skaffer meg en slik :-)

Skrevet 16.02.2016 klokka 13:51
Etdiktomdagen - MJmettejosteinsdatter: Hei. 15000 er målet mitt om våren sommeren og høsten. På vinteren blir det mere stille egentlig.
Jeg klarte faktisk å opprettholde 20.000 i sommer og høst.. Liker det.
Fjellturer gir mange skritt, og det er herlig med fjellturer.
FitBit er virkelig bra:) veldig glad i den:-)

Skrevet 16.02.2016 klokka 17:58
Jeg burde kanskje ha en sånn en :-)

Skrevet 16.02.2016 klokka 16:09
frodith: Hi hi.. Kun du selv som bestemmer det:-)

Skrevet 16.02.2016 klokka 17:59
Jeg har blitt avhengig av skritteller! Er jo så gøy å se hvor langt man går. Hehe.

Skrevet 16.02.2016 klokka 17:41
Elena: Hei. Ja man blir avhengig.. Gøy er det:)

Skrevet 16.02.2016 klokka 18:01
Ta det varsomt og ta det med skritt. Som passer deg og målet ditt. Ta det med glede og dine smil. Da vil det aldri herske tvil. At målene vinker og vinker med stemme: "Snart du når oss og snart er du fremme"

Skrevet 16.02.2016 klokka 20:16
dedicat: Så utrolig fint skrevet.
Nettopp kommet inn med et stort smil. En mil er tilbake lagt i full storm. Elsker å høre lyden av vind og se trærne bevege seg..
Det er godt. Ønsker deg en riktig fin kveld videre:)

Skrevet 16.02.2016 klokka 20:52


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.