hits
11:21
30.11.2015

Når det kommer til pynting til jul er jeg veldig glad i det. Elsker å finne frem ting som jeg har kjøpt opp igjennom og ikke minst fått i gaver. Så har jeg merket meg at jeg pynter ganske forskjellig på hytta og hjemme. Hjemme er det jul over alt, mens på hytta skal det være enkelt og fint. Ikke for mye.

I fjord kjørte jeg nesten en julekalender med historiene bak alle tingen jeg har. Det begynner å bli litt for å si det slik.

Hyttas pynt kan jeg jo ta frem i år. Det er mye Georg Jensen. Det har jeg fått for det meste av min mor, og kjøpt på noen etter hvert som jeg så hvor flotte de faktisk var. Har to uroer som jeg henger delene opp i, og det er plass til noen flere

  
Utrolig fine når de henger i vinduene og beveger seg.


Denne har jeg virkelig sansen for.


Krybben henger fint her også. Er litt krybber i husene, og jeg synes det er flott.Wilroy & Boch sine jule ting har jeg begynt å samle på i de senere år, og det er ikke mange som skal til. Har kjøpt en ting hvert år.


Snømannen min er virkelig en flott sak. Jeg er veldig glad i denne mannen. Han er rett og slett veldig koselig. Står midt på bordet, og pynter opp.


Så er nissefar med også. Liker denne veldig godt. Han er så koselig med slede og barna som sitter på.


Pepperkakehuset til heksen er det siste innkjøpet mitt. Jeg gleder meg til å sette det på plass.

Så har jeg jo en hjemmelaget krans med mye kjekt i.


Her er det sydde hjerter fra Mariann i petchwork. De fikk jeg for noen år siden, og de passer perfekt her oppe i lag med litt gammeldagse figurer, og ikke minst koselige kuler. Jeg leter stadig etter nye ting som man ikke finner over alt. Litt i tre, stål, glass, og keramikk.

Så dette er min tradisjon på hytta. Håper virkelig at jeg kan utvide litt til neste år. Med litt mere benke plass til rådighet. Enn så lenge skal jeg kose meg i hele desember med masse julepynt og tente lys..

 

Skrevet 30.11.2015 klokka 11:21. Ligger i kategorien Interiør. 5 kommentarer5 kommentarer

Så mye flott!

Skrevet 30.11.2015 klokka 11:38
Oh, så stilig :) Dette er mer min form for pynt enn alle de tradisjonelle nissene, som jeg selvsagt har noen eksemplarer av :)

Skrevet 30.11.2015 klokka 11:50
lillja: Jeg har liksom både nisser og pynt jeg. Liker litt forskjellig. Er veldig julete av meg når alt kommer til alt.:)

Skrevet 30.11.2015 klokka 12:08
Så koselig julepynt. Jeg likte godt de som kunne henge i vinduet. Og nissen på slede, den ligner en min mor har hjemme hos seg :-)

Skrevet 30.11.2015 klokka 19:55
margarites: Det er vilroy & Boch sin julepynt. Er glade i disse tingene deres. De er klassiske..)

Skrevet 30.11.2015 klokka 19:57


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.