hits
21:48
11.09.2015

Tapeten er innkjøpt, og Jeg har funnet både stol og skrivebord...

Er jo en del å gjøre med veggene før jeg kan tapetsere, men det kommer til å bli veldig greit når jeg setter i gang. Fibertapet er enkel å legge, og jeg tror sammensetningen her nå blir veldig bra.


Den lyse stolen passer meg best...


Dette skrivebordet falt jeg for.. Får håpe at det ikke er veldig lang bestillings tid. Det var selvfølgelig tomt på lager.. Flaks, nope. Heldigvis får jeg lov til å kjøpe utstillingen så da er det bare å ta turen inn i butikken på fredagen og hente. Gleder meg.

Skal male de andre veggene hvite, og henge opp noen lyse gardiner, eller rettere sagt lift. Kommer til å bli veldig kjekt der nede når jeg bare er ferdig med alt sammen vell og merke. Kjenner at det skal bli kjekt med et kontor. Sitter for mye på kjøkkenet og roter..


Idag hentet vi? Skrivebordet. Jeg er veldig glad i denne fargen. Make til spisebordet mitt, og det gjør noe med humøret.


Stolen flyttet også hjem idag.. Er den ikke fin?


Tapeten ligger klar. Den skal opp på veggen. Problemet er bare. Jeg skal legge på en sponplate  utpå gipsen.. Så litt mere jobb, men er jo vant med litt ekstra utfordringer.. Terje er glad i å sette opp vegger, og jeg tar resten. Handler om at veggen har fått vell mye juling?  Så nå skal det bli andre boller. Gleder meg til å hente sponen og få den på plass jeg. Rommet kommer til å bli en bedre plass å sitte enn på kjøkkenet. Da er det litt mere fred rundt arbeidsoppgavene.


 

 

Skrevet 11.09.2015 klokka 21:48. Ligger i kategorien Interiør. Ingen kommentarerIngen kommentarerSkriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.