hits
10:01
04.09.2015

Jeg var til behandlign for nakken og hodet i går på ettermiddagen. Har slitt mye med hode pine i de siste to ukene. Kjedelig når det er slik. Nlir lei av tabeletter som døver, og som faktisk gjør at det er værre etterpå. Hodepinen har fulgt nmeg døgnet rundt. Det er noe jeg er litt engstelig for. Har hatt noen runder med alt for mye. Så nå var det en masasje time, og jeg har virkelig fått løsnet opp litt.

Vell hjemme igejn tuslet jeg litt rundt i hagen og tok litt bilder av alt som faktisk blomstrer enda. Høsten byr på mange flotte farger, og det er nydelig nå når alt det knall grønne danner bakgrunnen for resten.. En slik vente periode før nå ting skal begynne å visne.


Det er mange og store klaser inne i denne busken. Hortensiaen på sitt beste. Regner med at busken blir enda større om jeg lar den få lov..


Tre store klogger med blomster i den lyseblå, og Clematisen inneimellom greinene her går nå helt til topps med rosa blomster. Det er gøy å se at den endelig tok seg skikkelig. Håper den er like fin til neste år. Må klippe på denne blomstrende kirsebæren før å se noe somhelst nå. 


Den i mørk lilla har også kommet seg. Står jo ilag med apenes skrekk, og her skal denne skatten få lov til å stå. Bare to små buketter, men den kom, og da har den festet seg. Så nå er det bare å glede seg til neste år også.:)


Sommerfugel blomsten har kommet med mange flere ranker nå. Den står og svaier så fint. I går var det bare humler på den når jeg kom ned. Lite sommerfugler nå. Så satser på at den kommer litt tidligere neste år. Masse fine å se når de samles på denne.


Gøy at fargene ble så forskjellige. Den siste som står i potte har begynt å komme, og jeg tror den er hvit. Den må ut i jorden om den skal bli like mektig som de to andre.Jeg måtte måle den. 2.87 cm høy denne planten? Står ikke noe om det når jeg leser på den lille merkelappen...


Denne høst planten er nydelig, og jaggu kom ikke humla ned og sa hei også? Glad jeg har sett så mange i år.


Denne rosen kom seint hvert år. Har kommet frem til at det må være en høst rose. Knall farge i en rød orange. Den er nydelig, og har noen flotte klokker. Jeg må lage bedre vekst vilkår for denne nå. Den er snart gjemt innemellom alt det store.


Så kom den lilla Clematisen også. Hadde ikke trodd det. Glemte den i en potte, men det har gått bra utrolig nk, og nå står den i full blomst. Skal få ny stor potte, med en klatre vegg bak. Da blir den enda finere vil jeg tro. Masse jobb til neste år også. Så gøy tenker jeg.


Ikke noe lilla igjen på prydløken. Skal snart klippe stilkene helt ned. Det må til.. De har stått lenge, og de har gitt masse glede.:)


Den skjøre rosa rosen er også kommet i år.. utrolig nok. Denne skal også få litt bedre pleie til neste år. Utrolig vakker farge, og en nydelig duft. Kommer fra Holland og Bakker. Gøy å se at de klarer seg så godt her i Berge.


Klatreren er i nydelig blomst også. Denne kan formes. tenker jeg skal prøve å lage enda mere ball ut av den. Strekker seg ut over alt om den får lov. Herlig farger som gjør dagene lyse.


Knall gult? vakkert.


Skjøre og vakre, men enn så sterke planter. Mange bruker disse til hekk. prøver å holde de små jeg. ikke så lett? Kan prøve om ikke annet, og se hva som skjer.

 

Skrevet 04.09.2015 klokka 10:01. Ligger i kategorien Exteriør. 16 kommentarer16 kommentarer

Så herlig hage du har! Vær stolt av den og nyt!

Skrevet 04.09.2015 klokka 12:24
Margrethe: Jeg nyter.. Vær du sikker. Masse flott og kose seg med her.:)

Skrevet 04.09.2015 klokka 12:26
Er dte fint vær? Hvor? :p

Skrevet 04.09.2015 klokka 12:44
Lithanna: Nydelig vær i Bergen i går?. Det er langt fra bra idag..:)

Skrevet 04.09.2015 klokka 12:47
Aha, hva gjorde jeg i går?

hum.

Ah- Kor! Ikke så fint vær for min del. Da var jeg på jobb XD

Skrevet 04.09.2015 klokka 12:54
Lithanna: JA det handler om å huske? I går var jeg til behandlig, og etter på nøt jeg hagen::=)

Skrevet 04.09.2015 klokka 13:02
Nydelige blomster ja, og hodepine er jeg glad jeg har lite av :)

Skrevet 04.09.2015 klokka 14:01
Bra du har fått løst opp litt i nakken ..vond nakke setter seg gjerne som hodepine også...dessverre..

Er jo rene botanisk hage hos deg...ser ut som du har det meste av planter og blomster..og nydelige er de :)) Fin dag videre og god bedring :))

Skrevet 04.09.2015 klokka 14:12
Mariann Sæther Tokle: Det er noe møkk når det holder på. Våknet nesten som ett nytt menneske idag etter behandling av Marianne i går:)

Skrevet 04.09.2015 klokka 14:47
annebe: Hei du. Våknet i strålende form idag. Det var deilig:)
Hagen min er min oase og koser meg masse i hagen når jeg har muligheten:)
Håper du får en fin helg med masse glede:)

Skrevet 04.09.2015 klokka 14:49
Det er bra at du blir bedre :)

Skrevet 04.09.2015 klokka 15:20
Mariann Sæther Tokle: Takker for det:)

Skrevet 04.09.2015 klokka 17:31
Hei! Flotte bilder og farger :) godt å få behandling for nakken og forhåpentligvis slipper hodepinen taket. God fredag!

Skrevet 04.09.2015 klokka 19:43
etdiktomdagen: Behandlingen hjalp godt. Koser meg nå.:) God fredag til deg også.:)

Skrevet 04.09.2015 klokka 20:01
Så herlige bilder :-) Håper du er frsik og fin i kveld, og nyter kvelden med et eller annet :-) Her er det lakris på gang :-D

Skrevet 04.09.2015 klokka 21:05
frodith: Jeg har tapetsert ferdig. Begynt montering på skapene inne på kontoret/ gjesterommet. Kommet frem til at jeg skal ha dører der inne. Formen kjempe. Sett på tv med minsten og ergrer meg over null trening... Nei da. Koser meg jeg:)

Skrevet 04.09.2015 klokka 22:56


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.