hits
06:09
27.08.2015

Endringer, og litt mere endringer. Nå nærmer det seg målstreken. Heldigvis.


Endringer på gang... Han ville ikke ha to stk store skap. Et med ovnen i var nok. Han har jo ikke så mye å sette inn i skapene. Dermed har dette ovn skapet flyttet vegg, og jaggu ble resten bygget om også. Har knotet med skuffene. Monteringen sier en ting, og skuffene viste noe annet. Heldigvis så Terje den ene siden jeg ikke la merke til. Den nederste skuffen skulle monteres i to andre hull enn alle andre.. Da ble det rett.


Et lite rom, og et lite kjøkken, men det blir slik han vil at det skal være. Det er jo det viktigste tenker nå jeg.


Kommer til å bli bra nå når det blir på plass alt sammen. Litt mere tid enn hva jeg trodde har gått med på kjøkkenet, men når alt er på plass er det nok vell verdt det. Vaskemaskinen, og den nye steikovnen er prøvestartet, og nå kan han faktisk begynne med innredningen slik han ønsker. Ut for å handle litt nytt. Nye kjeler? Induksjon, gamle panner.. nei passer ikke inn.


Kjøleskapet havnet i kroken sin igjen.. Det var best slik. Nå ja tenker jeg, og smiler. Alle er vi forskjellige, og det er jo det som gjør dette så gøy tross alt.


Skuffene ble rett.. Jippi.. Skapet opp ved siden av, og så en liten kommode skal stå under her. Den er han glad i og da må den på plass.


Begge skapene over benkeplaten er oppe, benkeplaten, komfyrtoppen er igang etter en reåpning av koblingen.. hmm. Nå mangler bare noen av skuffefrontene her.


Ovnen virker, toppen virker. Viften er igang.. Mangler en medium skuffe, og en front. Bortsett fra håndtakene da.Ikea, her kommer vi snart på besøk igjen.


Det ble et greit lite kjøkken her inne, og han gleder seg til å få inn et nytt kjøkkenbord. Det skal stå i kroken, og kroken er dobbelt så stor som før. Gleden er synlig, og det er lyst og trivelig. Han vil ha fliser.. Vi må ut og se.


Mangler litt til selve skuffene, men må levere inn det skapet og alle delene inni som han nå ikke tok i  bruk. Så det blir jo et prosjekt i seg selv. Ja ja. Det regner og er virkelig flott ute så da kan en jo bare tenke at det ordner seg snart.

 

Skrevet 27.08.2015 klokka 06:09. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer8 kommentarer

Dette blir bra :-) Håper du får en fin arbeidsdag :-)

Skrevet 27.08.2015 klokka 06:41
frodith: Ja nå smiler han godt. Det er greit med alt som er gjort tenker jeg. Blir bra dette.
Tur ut på IKEA i helgen regner jeg med. Bytte inn og ta ut annet. Vi får se.
Håper du får en fin fin torsdag du også:)

Skrevet 27.08.2015 klokka 06:45
Så fint det blir:))

Skrevet 27.08.2015 klokka 07:26
Lithanna: å bli enig nå, om enn at jeg synes han valgte en litt lettvint løsning.:) HAns valg, da det er hans kjøkken tross alt..)

Skrevet 27.08.2015 klokka 07:49
Deilig å få steikeovnen opp i rett høyde, og kjekt med alt som er nytt. Tenker eieren koser seg nå ja :-)

Skrevet 27.08.2015 klokka 07:59
margarites: Steikovene måtte opp. Han er jo ødelagt i knærne, og da er slike løsninger helt topp. Derav jeg ville han skulle ha et matskap til, men han er sta?
ja ja tenker jeg. Det ble et kompromi tross alt.:)

Skrevet 27.08.2015 klokka 08:02
Kjempebra :) Og det er vel svært få ganger at sånne ting går fortere enn man hadde tenkt :P Men det glemmer man fort når man er ferdig :)

Skrevet 27.08.2015 klokka 09:26
dedicat: Min jobb... Planlegge- handle- levere- gå hjem.
Realitet: planlegge- handle- montere- bygge om- sørge for at det virker- levere på IKEA og handle mere......
Ikke rart jeg bommet:)

Skrevet 27.08.2015 klokka 10:30


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.