hits
22:39
22.08.2015

Sankker meg om en aktiv dag? Her har det ikke vært noen kviledag kan en si.

Har kastet sengen til minsten. Han spydde her om natten, og det hadde trekt helt ned i alt sammen. Jippi. Farvell 150 contenial og vellkommen 120 ramme med overmadrass. Høye bein så en ser hva som skjer under..

Så var det å få den sengen ut, og den andre opp.. Ikke bare bare, men det går om en vil. meste parten kalrte jeg å dele opp i 75 cm deler så det gikk ut av vinduet, og jeg slapp madrassene forsiktig ned før rammen gikk samme veien.

Deretter lempet jeg all gammel material opp på picuppen, og deretter madrassene. Så var det unna gjort. Bosset opp til Rådalen, og så måtte jeg stoppe på Coop Obs. En ekstra søyle skal på plass, en søylesko, en rull til med tapet. et cafebord sett, lim, kniv, og en iskaffe. Vell hjem var det bare å sette igang.


Stropete tapet av...


Her rives det av, og det må flekkes av resten før jeg faktisk malte og gjorde det klart for tapeten.


Greit når veggene er strøkne etterpå.


Tapeten opp, og lysene monterte jeg på plass igjen. Nå mangler kun denne trollkvit panelen inn mot tapetetn i skrå skjert utgave. Det må jeg fiske imorgen. Listene skal også på plass.


hengt opp bildet, og en stor sommerfugel som ble med meg hjem fra Rotterdam. De hadde bare denne i litt blålig igjen, men det er helt greit. Går fint ilag med resten her inne selv om det meste er grått og lilla.


Her bak er stripene enda. Alt skal bort. Også denne garderoben skal bort. Jeg skal over til Pax skap med hjørne og masse skuffer. Ikke så mye heng for min del fremover. Skal få bort litt støv.


Greit med tv her inne..


Dagens middag.. Thailansk gryte med laks..


 

Skrevet 22.08.2015 klokka 22:39. Ligger i kategorien Interiør. 10 kommentarer10 kommentarer

Oi spydde han i senga og så fikk han ny seng og ny tapet på en gang? eller blander jeg rommene nå? I alle fall det ble kjempebra, sånn seng og vegg vil jeg også ha :DDDD

Skrevet 22.08.2015 klokka 22:53
ladyaugust: Nei nå blander du.
han fikk ny seng, men tapeten hans er helt flott.
Mitt rom derimot var jeg ikke fornøyd med så her er det ny tapet som er lagt forbi sengen. Så er det bare resten som mangler. Skal tapetsere resten av rommet. Må bare rive skapene først..

Skrevet 22.08.2015 klokka 22:56
Ja jeg hadde en følelse av at jeg blandet, dessuten selv om den tapeten du la er himmelfin, så synes jeg den stripete også er himmelfin, liksom litt typete og tøff. Jammen er du driftig :D Flinka <3

Skrevet 22.08.2015 klokka 23:07
ladyaugust: Ja stripene har vært der nede i ca fire år.. problemet er at den stjeler for mye lys. Måtte gjøre noe. det er for lite vindu der nede. Både på bakgrunn av verandaen over, og at vi bygget garasjen og lukket de to små vinduene som egentlig er over sengen? Skulle vært en gedigen skyvedør der nede istedet?.

Skrevet 22.08.2015 klokka 23:12
Her går det unna skjønner jeg. Soverommet blir flott med den nye tapeten. Jeg likte nok den nye tapeten bedre enn stripene, men det er en smakssak. Og så er det noe med forandring. Det som er fint et år kan helt fint byttes ut i noe helt annet et annet år. Det er det som er så bra :-)

Skrevet 22.08.2015 klokka 23:43
margarites: Tapeter er viktige. 4 år har den med stripene vært. Nå nok. Må være litt delikat og rolig.
Gått unna i dag, og det er det kjekke med Tapeter. Alt vises kjapt:)
Har bare resten igjen nå:)

Skrevet 23.08.2015 klokka 00:07

Hanne Beate

Fin tapet du setter på, likte den bedre enn den med striper. Flott sommerfugl også, - den ser svær ut og lurer litt på hvordan du fikk plass til den i kofferten, hihi. Lykke til videre med oppussingen!👍

Skrevet 23.08.2015 klokka 06:51
Hanne Beate: Jeg har en stor koffert.. Gikk akkurat, og jeg var fast bestemt på å få den med meg hjem. Hadde en plan.:)
Likte stripene godt den gangen jeg satt de opp, men nå var det på tid med endring.::)

Skrevet 23.08.2015 klokka 09:56
Du er super! Effektiv og flink! Ha en flott dag! :-)

Skrevet 23.08.2015 klokka 12:23
Margrethe: takker for det. Prøver. Koser meg i solen.

Skrevet 23.08.2015 klokka 16:47


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.