hits
07:56
09.08.2015

Jeg har forelsket meg i en tapet fra Borge.. Ikke at det er noe nytt, men jeg tviler jo ikke på at den kommer opp på veggen min da. Det begynte med at ei venninne vil skifte tapeten i stuen sin, og jeg ble med til Malingsfabrikken i Godvik. Jeg bladde igjennom bøkene som vanlig, og der slo den imot meg med all sin prakt. Vet ikke om jeg skal si dessverre eller ikke rett og slett. Jeg har jo egentlig sagt at jeg er ferdig.....

Nå ja.. Jeg skal jo bytte garderoben, og det er ganske nært forestående. I løpet av høsten skal jeg ha skap opp igjen, og jeg skal ha en mye bedre belysning der nede. Verandaen over vinduene gjør ikke at det kommer nok lys inn på soverommet, og det må jeg gjøre noe med nå.

Ble godt fornøyd med panelet, og det gjorde litt ekstra ut av rommet. Så nå blir det finspikringen som vi sier.

 
Mønsteret er utrolig flott. Sikkert mye kapp også, men det får nå våge seg tenker jeg. Bak gavelen på sengen skal denne stå mot panel og mot skapene. Jeg må bare bestemme meg for hvilken av nyansene jeg skal velge. Er redd for at det blir mørkt, samtidig som jeg ikke vil ha det for rosa.. Valgets kval tror jeg det kalles...Så dette skal bli bra sammen::)


 

Skrevet 09.08.2015 klokka 07:56. Ligger i kategorien Interiør. 14 kommentarer14 kommentarer

Jeg ville valgt den lyseste uten tvil siden du har overbygg over vinduene. Er det for mørkt blir det gjerne litt dystert. Men enig med deg, en utrolig stilig tapet. Jeg skal også ha ny tapet på soverommet, kanskje jeg hermer ;-)

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:37
Spennende :D Jeg går og vurderer tapet over stuevinduene men jeg er skikkelig kløne når det kommer til tapet liksom så jeg må tenke. De tapetene dine er bare nydelige <3 Ha en fin dag <3 gooodklæmme :)

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:40
Så stilig!

Jeg driver å skal finne tapet til stua her, men det er så utrolig mye tøft å få tak i at jeg rett og slett ikke kan bestemme meg....

Ha en finfin søndag!

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:41
morsmiddag: Den lyse er nydelig.. Er bare veldig i stuss. Ser det bedre når jeg river det andre, og får opp spottene på soverommet.. Blir litt jobb der nede? Snart eller noe slik? Alt for mye på engang nå. Kommer ikke rundt.
Om du vil herme skal du få navnet og nr slik at det er enkelt å finne frem.. Du gleder deg nå vil jeg tro. Snart på vei ut den ene døren og inn den andre..

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:45
Lady August: Tapet er et must.. å male er så utrolig kjedelig.. Tapeter bringer liv inn i rommene, og lager soner. jeg digger det. Å legge de ar litt tid, men man må bare ta seg den tiden, og være nøye. Da går det greit.:)

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:49
Fru Stussli: Tapeter er det mye av? Jeg har selv opplevd det når jeg skulle være med venninna mi. Vi har lånt hjem ganske mange bøker og prøvd de i stuen hennes før valget falt på en. Det ble noe helt annet enn hva utgangspunktet hennes var da vi begynte, men jeg tror det blir lekkert nå.
Du må tenke hva den tapeten skal gjøre for rommet, og møblene. Lurt å tenke langsiktig.:)

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:50
Jeg elsker å male og tapetsere osv. man ser resultatet så utrolig fort. Så blir det så oppfrisket bare av å male. Gleder meg til å sette i gang i det nye huset.

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:51
morsmiddag: Den ser jeg du. Tapeter er gøy rett og slett.
HAr nettopp diskutert med kjøkken prosjektet? Han vil bare ha strier, og male. Litt kjedelig, men samtidig har han et bilde av hva han vil ha på veggen, og da er det greit med den strien. Gleder meg til å sette igang med resten der også.

Skrevet 09.08.2015 klokka 10:57
Rart med det når man er visuell, da har man bilde i hode og det er ikke så lett å få ned på "papiret". Jeg begynner i en ende og så blir det alltid forandringer underveis, siden veien blir til mens man går

Skrevet 09.08.2015 klokka 11:01
Her skal tapet tilføre liv og farge. Vi har stort sett møbler fra 60 og 70-tallet :-) Mye morsom tapet å velge mellom, men det gjør jo valget vanskeligere.

Skrevet 09.08.2015 klokka 11:04
morsmiddag: Ja at det endres er uten tvil?.
Kristin( min venninne) skulle ha gråblå tapet ved spisestuen? Hun har pr i dag knall mørk rosa. Utrolig tøft, men nå vil hun endre litt. Vil ha det litt roligere. Vi hadde med oss gråblå, petrol, grønn osv.. Det endte opp med en nydelig beige tapet. Hun har bestilt spise stuesofa, og skal endre på bordplaten i bordet om det går.. Kommer til å bli knall tøft, og litt mere ro der bak.
Så endringer kommer uten tvil, og det er jo så gøy.

Skrevet 09.08.2015 klokka 11:09
Fru Stussli: Da har du mye å velge i. Husk samtidig at mye liv kan gjøre anet veldig dødt.. Du har helt sikkert en plan.:)

Skrevet 09.08.2015 klokka 11:10
Valgets kval, ja. Kjenner til det. Det er jo så utrolig mye fint å velge mellom. Egentlig burde man pusse opp hele tiden, men det blir fort dyrt og litt i overkant. Hadde jeg hatt mer tid, hadde det blitt gjort fortere i det minste. Jeg kan nemlig ikke fordra når ting trekker ut i lengden. Vil helst bli ferdig på en uke, men når det bare er ettermiddager tilgjengelig, så tar det tid bare å finne starttidspunkt. Foreløpig har vi et garasjetak hos mamma som må gjøres ferdig. Vi venter bare på bra nok vær og at det passer for alle dem som skal hjelpe - og det er ikke lett å få til. Men å tapetsere går jo i grunnen fort...kanskje jeg skal ta gangen først likevel?

Skrevet 09.08.2015 klokka 11:35
margarites: Det er veldig mye flott å velge i, og jeg synes det er veldig gøy å tapetsere uten tvil. Det er ingen tvil om at det går unna når en først begynner.
Taket i garasjen er jo en noe større jobb det da.:) Får håpe at de fin været de sier skal komme på onsdagen faktisk kommer..)

Skrevet 09.08.2015 klokka 11:39


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.