hits
18:50
01.08.2015

Ja ja. Da var jeg igang igjen med litt mere jobb da.. Hmm har jo ikke nok å gjøre på tydeligvis, og denne gangen blir det en utfordring for min del. Jeg har jo aldri vært flink til å tegne, og nå vil han ha hjelp til et kjøkken.. Huset er gammelt. Virkelig gammelt, og det ligger så idylisk til som det kan få blitt.

Husker godt første gangen jeg kom inn til han. Hele gulvet i stuen var revet, og vi så ned til stenderene. Det var full renovering på gang, og han var driftig som få. Huset er typisk for den gamle byggestilen i Bergen, og det handler om å utnytte så liten plass som mulig.Kjøkkenet hans er virkelig brukt opp, og jeg har spurt han i mange år om han trenger litt innputt? Nå trengte han det, og da skulle det helst vært gjort i går. Jeg måtte bare smile, og jeg var jo glad han var klar for litt innputt? Så kom resten da.Jeg som aldri har brukt et tegne program i hele mitt liv.. Ut på Ikea ikke bare en gang, men to dager på rad har jeg vært der. Laget meg en profil, og satte igang. Hadde jo gått igjenom det jeg mente burde være med før jeg reiste ut dit. Jeg har ikke Pc, og Mac fungerer ikke med tegne programmet til Ikea. Så da var reisen ut dit et faktum.


Det ble litt knoting, men resulatet ble bra det, og da jeg hadde fått alle detaljene på plass. Ja da var det bare å skrive det ut, og deretter får han se over om det er noe annet vi skal ta bort eller tilføye. Bestilles skal det, og han vil ha alt i hus..


Godt brukt, og det har blitt ombygget mange ganger. Nå er det nok. Nå skal det bli andre boller...

Kjøkkenet skal byttes. Alle gulvene skal byttes, og så skal kjøkkenet males opp...

Jobb? nei da ikke i det hele tatt. Bare litt. Så dette kommer til å bli veldig gøy det også.

Skrevet 01.08.2015 klokka 18:50. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer4 kommentarer

Sååå spennende og jeg tipper det blir himmelen når det blir ferdig :D Masse lykke til og god klæm <3

Skrevet 01.08.2015 klokka 20:42
ladyaugust: Helt sant. Blir gøy å se når vi skal inn og bestille. Bestandig kjekt. Skal jo være en del av det gamle huset også:)
Klemz til deg og. Regner med det er snop og avslapning på gang nå:)

Skrevet 01.08.2015 klokka 21:42
Får til det meste du :) Vi skal skal spandere noen fliser over kjøkkenbenk hos eldste sønn når han flytter i ny leilighet..og var å kikka på noen alternativer i går, jeg syns DET er en stor jobb jeg..hehe..

Skrevet 02.08.2015 klokka 12:36
annebe: Så kjekt da. Det er gøy å holde på. Velge fliser og få de på plass er en fin jobb.
At jeg skulle få til å tegne hadde jeg ikke trodd så nok et delmål er på plass:)

Skrevet 02.08.2015 klokka 13:12


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.