hits
06:13
31.07.2015

Det kom jo ikke i mål med fem innlegg. Det skal jo være mulig å få en slags følelse av at en henger med også. Så litt mere bilder fra gode gamle dager med masse kjekke jobber som gjøøres, og som blir ferdige.


Valgte jo å byge bed her oppe. Kontra masse krukker.


Gullregnen begynner å ta veldig stor plass i potten her..


Her har jeg ferdigstilt begge bedene med muren i midten. Tenke seg til. Denne muren var engang tiltenkt å bygge på soverom her bak. Så glad jeg ikke gjorde det. Ødelagt all denne solplassen som har gitt oss så mye glede ogvarme dager og kvelder på baksiden.. Det hadde ikke vært noe kjekt i dag.


Bedet nede på plenen var ganske enkelt, men langt ifra den størrelsen det er idag. Dette var en blanding av et enkelt laget bed, og noen krukker. Plutselig fikk Vanja en ide, og bedet skulle utvides skikkelig?.. For å bryte denne monotone veggen ned mot naboen.

   
Det var mye på engang, men bruker ofte å være slik når jeg først bestemmer meg for noe?.. handler om å bare gjøre det, og da stopper ikke noe denne damen.

  
Mye som har skjedd det siste året. Ny plen. Nye ender. Har lagt ned jernbanesviller over hele plenen for å skille plen og bedene mine. Det har vært masse jobb, men hjelpe meg hvor mye gøyt vi har hatt også. Det å se at planene kommer til live er jo en egen følelse, og spesielt når man har gjort det selv.

  
Det er mye jobb her i hagen, og inne? Alle innleggene ligger i bloggen. Vet at bildene ikke er gode her, men i hvert enkelt innlegg ligger det flotte bilder av alt sammen. Så har jeg pirret deres sanser er det bare å lete? 

Dette var alt av mimring av hagen for denne gangen, om det ikke er noe spesifikk dere ønsker at jeg skal ta opp. Da er det bare å legge en kommentar i feltet, og jeg skal ta tak i det..

 

 

 

Skrevet 31.07.2015 klokka 06:13. Ligger i kategorien Exteriør. 6 kommentarer6 kommentarer

Hjertelig tusen takk for en nydelig og herlig føljetong :) Jeg har prøvd å få med meg det aller meste mellom slekts besøk og lofotlufta :)

Skrevet 31.07.2015 klokka 09:37
dedicat: Høres ut som en grei måte å gjøre det på da:)
Kjekt med følget:)

Skrevet 31.07.2015 klokka 11:37
Utrolig fin hage. Ble litt misunnelig nå :-)

Skrevet 31.07.2015 klokka 14:39
deveny: Hyggelig at andre liker Hagen min. Veldig glad i den selv:)

Skrevet 31.07.2015 klokka 20:10
For en flott og gjennomført hage! Det er utrolig mye arbeid med en, men det er også verdt det. <3

Skrevet 02.08.2015 klokka 16:12
Doodles: Hei du. Tusen takk. Ja koser meg masse med hage jobbing, og det gir en enorm glede når tingene faller på plass, og en kan nyte det.:)

Skrevet 02.08.2015 klokka 22:18


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.