hits
05:36
26.07.2015

Det har skjedd utrolig mye på de årene jeg har blogget, og jeg har sittet og sett på bildene. Kom til at jeg måtte legge ut litt, og ikke minst få med litt bakgrunn for alt sammen.

Jeg har i de siste tolv årene blitt mere og mere glad i prosjekter som omhandler hus og hage. Jeg bygget selv i 99 og har etter det gjort mange endringer, og ikke minst blitt ergelig på meg selv ang. planleggingen. Rettere sagt ikke nok planlegging av prosjektene. Det har blitt en del endringer underveis som jeg godt kunne vært foruten. Jeg er glad for all erfaring dette har medført da det gir meg lyst til å gjøre det bedre neste gang.


Har lært masse om alt fra hvilke skruer en skal bruke til hvilke planter som absolutt ikke liker den samme type jord. Dette er noe det fleste må igjennom når man setter igang, om man da ikke har en byggeleder som kan alt. Det som er morsomt er jo faktisk det å få det til selv. Se resultatet enten det er en planke inne hos Obs Bygg, eller frø i en pose. Poser med frø kan være spenndene nok uten tvil. Det har jo jeg fått erfare flere ganger i de siste årene.

   
Hvordan bildene har blitt så dårlige er jeg ikke helt sikker på, men det er slik at når de kommer frem nå er dette den eneste størrelsen de ikke er helt tåkete i. Dette viser tomten vår helt i begynnelsen. Det er ikke mye grønt her. Vi flyttet inn i februar 2000. Rakk akkurat å holde bursdagsfeiringen til Nadine her i huset. Hun fylte 3 år. Det ligger litt materialer rundt omkring, og det kom en lastebil med tre lass jord. ( året etterpå)  De jobbet lengre oppe i feltet, og spurte om noen trengte jord. De trengte å dumpe den? ja selvfølgelig trengte jeg jord. Så dårlig å dirigere som jeg var endte all jorden i innkjørselen, og jeg spadde jord som fy. Da gubben kom hjem var alt oppe på plenen utrolig nok. Utrolig hvor mye krefter en får når en trenger de. Jeg hadde ingen plan her enda vi da hadde bodd her i over ett år.

 
Her har jeg fått et plommetre av naboen. De skulle bygge ut, og det sto i veien. Jeg var heldig, og Terje gravde det opp, og fikk det ned på plenen. Den planen var jo grei. Jeg har plantet ned Apenes skrekk, og blomstrende kirsebær her. Ser også at det er noe annet her, men har ikke anelse på hva jeg har plantet ned der, og jeg klarer heller ikke å finne noen gode bilder av det som står der. Så enten har det gått greit, og jeg har flyttet de, ellers så gikk det galt.

Jeg hadde jo ingen plan her.. Jeg viste at hage var mye jobb, og kom frem til at plen var ok slik at ungene kunne leke på den. Ellers var det ikke noe jeg hadde ideer om i det hele tatt.
 

 

Skrevet 26.07.2015 klokka 05:36. Ligger i kategorien Exteriør. 6 kommentarer6 kommentarer

God morgen :) Spennende med et sånt tilbakeblikk :) Det er ingen tvil om at det var mye å ta fatt på :)

Skrevet 26.07.2015 klokka 06:24
dedicat: Hei. Ja det er gøy å se, men mye jobb bak også. Blir bra:)

Skrevet 26.07.2015 klokka 07:42
Du har jammen fått unna noe på disse årene men så er du den flinkeste jeg veit til å jobbe også :) Her er det liksom åpent rett ut for jeg har fått større spisestue bare at den ikke er ferdig for det blåser inn over alt. Det fine med det er at man liksom bare kan koste alt rot rett ut av det åpne hullet og vipps er alt tipptopp, bare ikke utenfor såklart :D Ha en fiiin dag, her regner og blåser det. Godklæmme <3

Skrevet 26.07.2015 klokka 10:29
ladyaugust: Tusen takk skal du ha. Jeg har jobbet mye og lært enda mere. Det har vært gøy å jobbe slik og jeg liker jo dette da.
Det høres ut som om at du har noe kjekt på gang. Det blir jo bra. Er på vei nordover nå. Bare 90 mils tur:) kos deg i dag du med.

Skrevet 26.07.2015 klokka 12:33
Så artig å se og høre litt fra hage/hus prosjektet ditt :) Man gjør seg noen erfaringer ja...man har jo oppdaget hvor store trær kan bli etter noen år..hehe...har måttet fjerne noen ..men vi har jo bodd her i over 30 år da....:))

Skrevet 26.07.2015 klokka 13:53
annebe: Ja de vokser til kan man si.
Erfaring får man uten tvil.
Gøy, mye jobb og mange minner:)

Skrevet 26.07.2015 klokka 18:10


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.