hits
10:34
17.07.2015

Jepp. Da er ferien igang? hva gjør jeg? Jo da. Ut og kjøpe to 10 litere med beis? her skal det jobbes. Ikke aktuelt med noen ferie nei. Solen skinner, og jeg har hatt en herlig dag. Den begynte med inne tjeneste. Det vil si rydde og vaske litt hus og klær. Deretter kino med minsten ei venninne og gutten hennes. Så var det til voksing hos Mariann"s salong på Sartor. Det er bestandig deilig å legge seg ned og bli tatt vare på.

Så hjem for å snu i døren. Kjøte 2 stk. 10 litere med beis. En Burma Teak og en brun sort. her skal det fikses. Det er jo sol på utsiden, og den må nyttes til det fulle. Ikke noe tull her i gården nei.


Det kom 150 meter med ukantet kledning levert med kranbil her om dagen. Gjett hvor den skal. Har handlet hos Bygg og Boligfornying på Straume. Bestandig god hjelp å få der, og ikke minst vet de hvordan de ska behandle kundene sine.

http://bygg-boligfornying.no


Her har jeg laget til på plenen. Det vil si Terje har satt opp sagbordet og stigen som bukker. Det gjør jobben noe enklere. Jeg ville beise de før de skal opp. Det blir et godt resultat når det skjer kontra å holde på i stigen.


Hele fronten skal skiftes ut. Mange av bordene har begynt å bli dårlige, og de som faktisk er bra. Vell de skal opp på gjerdet opp imot veien. Det har fått mye juling av både snøfresere, og biler som er borti på vinteren. Så to fluer i en smekk.. Liker det. Bordene vi har fått tak i denen gangen er mye mere like også. Det gjør at utseendet blir litt mere ryddig, og helt jevnt. Gleder meg til å begynne rivingen jeg. Må bare beise ferdig først...


Jeg har beiset  8 stk bord a 4.5 meter.. ett strøk, og ett til imorgen. Så jåper jeg at jeg kan snu bordet seint imorgen, og få beiset andre siden også. Så mye enklere å beise når de ligger slik. Har jo noen meter igjen da?. Mange. men jeg har kjøpt meg rulle, og det går unna. Slipper renninger, og får et jevnt og fint resultat? Kan jo bare bli bra dette, eller?


Så har jeg klippet bort mye av stikkelsbær busken, klokkebusken, og busk bommen. Har ryddet her bak, og fått det som er klippet i sekker. Rydder man underveis blir jobben kjekkere.


Så har jeg kjøpt meg en grønn lønn.. Den skal i en stor krukke, og det blir gøy.


Så har jeg to sol stoler som bare venter på at jeg skal slappe av? Det får bli litt senere.Skrevet 17.07.2015 klokka 10:34. Ligger i kategorien Exteriør. 8 kommentarer8 kommentarer

Så flink du er. Dette blir nok veldig bra. Fint hus og eiendom dere har, forresten. Jeg er hjemmom noen dager mellom feriene og ser at jeg må gjøre litt hagearbeidet i dag. Ikke glem å kos deg litt i ferien da :-)

Skrevet 17.07.2015 klokka 11:08
Laila MA: Jeg koser meg med alt sammen. Så lenge solen skinner er det jo bare herlig. Nettopp vært på Lyderhorn, og nå er jeg klar for litt jobbing. Livet er herlig.
Ja jeg er glad i eiendommen og huset..:) LAgt ned mye her.:)

Skrevet 17.07.2015 klokka 12:46
Oh så flittig dere er :D Nesten så jeg får lyst til å starte opp med noe selv tilogmed. Akkurat kommet fra nord og nå har jeg dekning igjen hahahaha goood oh hvilken dag er det i dag.....eh...oh fredag, nesten LØRDAG jo :DDDDD <3

Skrevet 17.07.2015 klokka 13:20
He-he, de stolene dine blir ikke slitte akkurat :-D Ikke mye sitte-ned-fakter på deg :-D Koser deg i farta du <3

Skrevet 17.07.2015 klokka 14:20
Aktiv uansett du virker det som ...ferie eller ikke..men å holde på med ting man liker er jo bra :) Så de nydelige tallerknene i forrige innlegg også..lite kommentarer fra meg nå om dagen , men følger med :)) Kos deg med finvær...deilig her også i dag :))

Skrevet 17.07.2015 klokka 15:16
Lady August: Hei du. Velkommen hjem. Fint vær og jeg jobber på her. Koser meg med sol og prosjekter. Har ferie... Jippi:)

Skrevet 17.07.2015 klokka 16:32
frodith: Nei ikke noe sitte plasser som slites mye her:) koser meg i Hagen idag jeg:)

Skrevet 17.07.2015 klokka 16:33
annebe: Hei du. Skjønner deg godt jeg. Jeg koser meg over alt her og nyter å jobbe i Hagen og ellers. Idag er det liming av Stein, beising og rydding. Koselig med ferie. Ta vare på dere alle sammen og nyt tiden:)

Skrevet 17.07.2015 klokka 16:36


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.