hits
07:33
14.07.2015

Det er jo ikke så mye annet å holde på med enn hagen. Legger litt bilder tatt når det er opphold her i Bergen. Det er det vi lever for..:)


Her har jeg hentet frem sommefugel planten. Den hadde blitt stor her bak. Ripsen er blitt stor, og det er masse bær. Det kommer til å bli en bærfylt høst igjen her.


Her hadde jeg lagt duk på.. Manglet stein.


Alt må klippes ned til høsten. Vi kytter plommetreet som et savannetre, men alikevell kommer det skudd som fyker til værs. Alt annet har tatt helt av også. Mange meter må bort nå. Ser bare på hjertetreet. Cca 1.5 meter ned for at det skal se bra ut, og ikke minst litt samlet. Plomme treet ryker i alle fall en meter. Det nyeste plomme treet ca to meter. Syrinen skal ned en meter. Blomstrende kirsebær treet må ned en god meter det også


Plomme treet har jeg hengt opp fire stk jordbær krukker, og alle har bær. Også hengt opp litt ekstra blomster . Må ha litt pynt her.


En stk ny krukke. En ny sommerblomst og Asalien plantet ned. Denne gav kun to blomster i år. Noe skuffende, men den sto helt sikkert feil. Derav omplanting til potte. Da vet jeg den får næring, og kan sjekke forholdene mye bedre.:)


Klokke busken er en arve plante fra Radøy.  (Røde klokker) Den er skikkelig gammel, og det er mange år siden jeg hentet den- Samtidig med en stikkelsbær plante. De har virkelig gjort seg der bak, men nå må alt klippes godt ned. Er jo snakk om å lage til drivhuset der, og da må jeg få orden på plantene først.


Det er planter overalt her nede. Rett og slett litt jungel.


Dette klokke treet var bare ca 0.7 meter høyt da jeg hentet det. Noen greiner som sto oppover, og en pjusk plante? Det er ikke mye pjuskenhet over den lengre. Den brer seg utover, og har virkelig tatt sin rettmessige plass her på plenen.. Må klippes drastisk.


En hekk variant av Hortensia.. også en liten plante jeg fikk av svigermor. Den har nå tatt helt av her bak, og dekker nå mye av stein muren min opp mot naboen.


Fra undersiden  av kirsebærtreet mitt, og blåregn.. Denne er da hvit. Aldeles nydelig. Også en arve plante fra Svigermor. Den har tatt helt av. Mange ranker med blomster, og den er aldeles nydelig her den står. Rett plassering uten tvil for den er aktiv som aldri før.


Pilen min dekker alt om den får lov.. Jeg digger måten den brer seg utover på,og den gjør dam området helt perfekt..)

Dette er mye av det grønne store? De søte små får komme neste gang.:)

Likte du besøket i hagen min? Jeg håper det.

 

Skrevet 14.07.2015 klokka 07:33. Ligger i kategorien Exteriør. 4 kommentarer4 kommentarer

Jeg blir bare målløs jeg.. og du påstår ennå at du har god plass i hagen din :) Men nå fikk jeg bilder i hodet av noen som gikk berserk med hekksaks og sag.. Leer.. men kan tenke meg at det går litt penere for seg :)

Skrevet 14.07.2015 klokka 08:55
dedicat: Jeg ler med.. Tro meg når saksene kommer frem er jeg ikke nådig, men det er helt sant. Jeg har god plass i hagen. Det er mye som mangler på at det er slik det skal være. Det er et prosjekt som skal ta tid..)
Jeg skal jo kose meg med alt samen.
Imellom plommetreene mine er jo planen å bygge et drivhus., Med plass til klippere i enden. Planen er klar, og jeg håper på finvær i August slik at jeg kan støpe sålen med varmekabel i.
Så jo da jeg har mye plass i hagen.:)

Skrevet 14.07.2015 klokka 09:31
Fantastisk flott :-) Takk for titten :-)

Skrevet 14.07.2015 klokka 10:17
frodith: Bare hyggelig du..

Skrevet 14.07.2015 klokka 11:04


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.