hits
07:37
11.07.2015

Det er ikke bare bare med denne planten. Jeg kan love dere en ting. Å klippe plenen rundt denen slik det har vært nå er ikke særlig gøy. Det er rett og slett veldig vondt, og gjør at jeg kvier meg for akkurat denne delen av plenen.


Her er apenes skrekk ilag med en Hortensia. Den trives utrolig godt her. Var bare en liten sak, men nå har den vokst seg stor.


Her er før bildet.. Slik det er når det gjør vondt.


Her har jeg fått klippet tuppene om jeg kan kalle de det. Da gjør det lettere å få gjort det jeg ønsker å gjøre..


Disse greinene blir faktisk en halv meter i året, og når skuddene kommer på våren så er det faktisk en halv meter større når sesongen er over? Ikke bare bare å gå inn i disse knivskarpe bladene. Jeg elsker jo utseendet, og jeg har hatt denne i 14 år. Jeg fikk den i 30 årsgave av svigermor og svigerfar nr to,;)

Er så hedig å ha to svigermødre, men desverre den ene svigerfaren min gikk bort.


Har lagt opp smågate stein så det er kalrt til å vippe bort gresset, flytte litt jord og legge steienen ned i gress høyden. Da kan en klippe over steinene uten å skade gress klipperen. Det er viktig.


Nyklippet og fin. Så kan jeg faktisk plante litt mere ilag med de som står her. Deretter skal jeg legge grus på.:)

Skrevet 11.07.2015 klokka 07:37. Ligger i kategorien Exteriør. 10 kommentarer10 kommentarer

Apenes skrekk er et stilig tre, men vondt ja:) Naboen hadde et sånt, men plutselig døde det. De ble lei seg, både naboen og broren, som hadde plantet treet. Ditt var veldig fint, men skjønner det med gressklipppingen ja :)

Skrevet 11.07.2015 klokka 08:15
Heter den apenes skrekk?? Eller noe du har funnet på? Tøff plante hvertfall :-D Kos deg med lørdagen <3

Skrevet 11.07.2015 klokka 10:49
Min matgale verden: Jeg vet at frost kan ta det og gift, men ellers er det ikke mye som tar denne. Min er jo 14 nå. Hadde den på en plass til å begynne med som gjorde at jeg holdt den igjen.
Flyttet den på plenen og der våknet den. Skuddene vokser en halv meter så hadde jeg ikke klippet de nå ville hele plenen der bak vært dekket. Det er vondt:)
Skal jo være kos også:)

Skrevet 11.07.2015 klokka 11:07
frodith: Hei du. Den heter faktisk det. Latinske navnet kan jeg ikke, men googler du apenes skrekk så får du se:)
Har vært på Lyderen herlig:)
Kos deg på IKEA:)

Skrevet 11.07.2015 klokka 11:09
Akkurat ja,, ja jeg må si at jeg har sluttet å overraske meg over hva du har og viser fra din hage :) Den der ape-skrekken minner meg om en kaktus kona hadde i stuevinduet ved siden av terrassedøra der vi bodde før. Og hver gang jeg vasket og tørka ut av vinduene stakk jeg meg noe jæ,.,, ehh,, veldig mye. Og en vakker iskald vinter dag, da jeg tok helgevasken, skjedde det igjen,, og jeg røska opp terrassedøra og kaktusen forsvant i en elegant bue ut i det fri :D Altså.. er jo glad i blomster da... :)

Skrevet 11.07.2015 klokka 12:20
Stilig var den å se på men huttetu... Jeg hater alt som stikker! :)

Skrevet 11.07.2015 klokka 12:52
dedicat: Jeg synes jeg ser deg? Tror det kan bli nok av og til ja. Jeg har stukkrt meg x antall ganger på denne, men Har gått på med krum hals alikevel, og klippet gresset.
Svigermor og jeg diskuterte i forrige uke at om jeg ikke nå klippet den ned litt ville den dekke halve plenen min. De skal være til pynt og kos, ikke ødelegge for alt annet..
Jeg har mye rart i hagen.. Tror ikke jeg kan navnet på mere enn ca to %. Det er noe jeg finner, og dermed får jeg tak i det. Glemmer navnet osv?) Flink ja..)

Skrevet 11.07.2015 klokka 14:42
lillja: Den er utrolig fin, og den vrir seg når den vokser. Utrolig tøft spill i greinene og bladene til den?) Ikke meningen en skal kose med denne.:)

Skrevet 11.07.2015 klokka 14:43
Stilig tre da! Moro med så mye forskjellig spm du har! :-)

Skrevet 11.07.2015 klokka 15:10
Margrethe: Så gøy at du liker det?
Jeg er veldig glad i alle plantene mine, og liker å finne ut av ting:)

Skrevet 11.07.2015 klokka 16:27


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.