hits
15:16
10.07.2015

Jeg er nok ganske håpløs når det kommer til hagen min. I dag har det vært sol, og selv om det blåser heftig er det bare å kle på seg, og komme seg ut og nyte hagen sin. Det er bestandig noe å ta seg til, og idag har jeg stukket nye kanter rundt noen trær. Det ble for smått det som var.


Her har jeg mange planter ilag med Japansk kirsebær treet mitt.  Krisebærtreet er også en gave til meg på 30 årsdagen. Det har fått mye stell i løpet av disse 14 årene, og jeg klipper det hvert år. Det skal ikke bli så stort, men dette strekker seg mot himmelen. Nydelig når det blomstrer, og så må det ha litt hjelp av andre planter resten av sommeren.Her er både klematiser, løker klatreplante som jeg aldri husker navnet på , og hortenisa. Det er alt for mye plante til den lille plassen som var, så nå måtte jeg utvide. Mangler noen steiner av den store brostein typen. Må få tak i..


Det er en lilla clematis her, og en rosa..


Denne rosa er bare nydelig, og masse knopper som står å venter på å komme ut.


Det er så utrolig hvordan disse kan klatre opp igjenom alt av stammer. Jeg har nå etterhvert en del av disse også. De små tynne skuddene som bare strekker seg etter noe å feste seg i. Det er enormt hvordan de beveger seg når de først får tak i noe. I løpet av en natt kan de ha kommet langt. Jeg hadde knopper inne i hele treet ifjord, og det ble et syn.. Derfor har jeg nå utvidet ringen. Jeg ønsker faktisk å plante flere av disse når løkene er ferdig blomstret. Da blir det enda mere farger midt på planene til neste år som igjen gir masse gøye bilder.

 
Dette er to jeg har sett litt på. Viktig med farger når det skal opp igjennom mange greiner med grønt.


 
Så nå får jeg holde øynene åpne, og satse på at jeg kan finne noen..)


 

 

Skrevet 10.07.2015 klokka 15:16. Ligger i kategorien Exteriør. 6 kommentarer6 kommentarer

Du har en så super hage! Og du elsker jo å ordne og lage nytt! :-)

Skrevet 10.07.2015 klokka 17:24
Margrethe: Ja jeg gjør jo det. Skyldig nok en gang:)

Skrevet 10.07.2015 klokka 21:31
Hjelpes så flink du er i hagen. Bra du ikke har hvert i min hage, da hadde du nok kjeftet på meg :-) Jeg har kun plantet litt blomster i noen kasser. Resten av hagen på nesten ett mål, består av noen fruktbusker og mose. Grrrrr så oppdaget jeg før helgen at den ene store blomsterkassen jeg har, er blitt til en stooor pissemaur-tue.

Skrevet 10.07.2015 klokka 22:54
Lisbeth Pedersen: Det er kipt 'med maur.
Jeg kjefter ikke om noen ikke jobber i Hagen. Liker jo at det ser fint ut, men vi har jo forskjellige interesser og tid:) det som er viktig er at vi nyter det vi gjør:)

Skrevet 11.07.2015 klokka 11:02
Vakkert :) Nå må jeg snart ta meg et kurs i avansert norsk,, eller legge over til et annet språk.. føler at jeg begynner å gjenta meg selv :P

Skrevet 11.07.2015 klokka 12:38
dedicat: Det går helt fint. Jeg har jo bare kopier av hagen hele tiden egentlig.. Noe nytt, men alikevell det er jo hagen min::)

Skrevet 11.07.2015 klokka 14:43


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.