hits
13:28
11.06.2015

Svigermor sitt drivhus over mange år tapte til slutt mot stormen Nina nå i vinter. Det var et trist syn som møtte henne når stormen var over. Det har ikke vært noe gøy for å si det slik- Drivhuset inneholdt tomater, agurker, planter og masse gøyt. Hun har brukt det til alt mulig, og ungene stortrivdes fra de var små der inne.

Så kom hun frem til at hun skylle bestille seg et skikkelig et. Jo da skikkelig. i deler?.i mange deler, alt for mange deler.


Vi la ned bunnrammen, og vi fant frem bruksanvisningen? Den var på Tysk.. hmmm gode råd dyre.


Så der sto vi.. Terje-Stian-Raymond, og meg. Jeg kan ikke lese Tysk, heller ikke de andre. Vi begynte på den ene siden, og fikk den sammen, men der stoppet det skikkelig opp. Jeg hadde ikke peiling på hva som skulle hvor til slutt, og boken hoppet fra del 2.78 til plutselig 100..


Løsningen?. Ring selger, og bestill montering. Dette gjorde vi i går kveld. Bestilte montering, og idag kom det to stk. De har holdt på fra 11.30 idag, og når jeg var og tok bildet her var klokken ni på kvelden.. De her jobber med det til dagen, og kan det.. Hvor lang tid hadde vi brukt mon tro.


Nei livet er for kort. Jeg er så utrolig glad vi bestemte oss for montering med garanti, og nå kan hun innrede det, og kose seg. Plantene står klare inne på stuen og er veldig klar for å flytte inn i drivhuset nå.  Det ble utrolig flott, og jeg er glad det er på plass nå.

Skrevet 11.06.2015 klokka 13:28. Ligger i kategorien Exteriør. 8 kommentarer8 kommentarer

Så smart!

Vi kjøpte drivhus i deler her og fikk testet ekteskapet :-DDD En uke brukte vi på å få sammen elendigheten. Neste gang skal vi kjøpe med montering!

Skrevet 11.06.2015 klokka 13:34
Fru Stussli: Hei. Dette er jo svigermor sitt, og ingen eksteskap skal ryke på det. Tre par som møtte opp, og vi lurte like mye alle sammen.
DA har vi montert noen hundrede forskjellige ting opp igjenom. med tanke på at de brukte 10 timer, de som kan det, tør jeg ikke tenke på hvor lang tid vi hadde brukt.

Skrevet 11.06.2015 klokka 13:39
Jøye meg, bruksanvisning på tysk. For min del kunne den gjerne vært på russisk liksom, jeg hadde ikke skjønt den uansett. Jeg får magesyre av bruksanvisninger. Meeen så supert det ble og så lurt å få noen til å komme å få den sammen, ikke vits å slite seg helt ut på noe man ikke skjønner, mener nå jeg :) Ha en fin dag <3

Skrevet 11.06.2015 klokka 15:55
ladyaugust: Ja valget ble lett det. Jeg orker bare ikke tanken engang.
Er så glad det nå er oppe, og jeg kan nyte fruktene av det som vokser der inne istedet for å måtte skru det sammen.
Er kjempe glad for beslutningen. jeg kan ikke alt enkelt og greit.:)

Skrevet 11.06.2015 klokka 16:10
Et flott drivhus og helt sikkert smart å gjøre det sånn,, men er ikke så lett på disse kanter av landet. Jeg kjøpte mitt for fire år siden på Felleskjøpet, og spekulerte meg grønn.. Men fikk da satt det sammen. Og jeg har lett nabolaget rundt i storm og mørke to vintre etter takplater.. men fant de og lapper sammen :P men det går ennå bra..

Skrevet 11.06.2015 klokka 21:57
dedicat: Ja drivhuset må være virkelig skrudd sammen, og helst ha en kraftig ramme. Mitt gikk også. Det v ar ikke spesielt bra i utgangspunktet, og jeg har lyst til å prøve på nytt, men vil da bygge fra scratsh selv.:)

Skrevet 11.06.2015 klokka 22:49
Det var nok en del jobb ja :) kunne vært fint å ha et drivhus..men blir nok ikke til at vi skaffer oss det ...skal en ha mye planter krever det jo masse stell også...God natt :))

Skrevet 11.06.2015 klokka 23:27
annebe: Ja hun lever og ånder for drivhuset sitt, og hagen. Det er hage for alt sammen, og det blir en livsstil uten tvil.
Kjenner jo bare hagen her hvor mye tid den tar og min er ikke halvparten så stor som henens.:)

Skrevet 12.06.2015 klokka 07:49


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.