hits
06:11
17.06.2015

Når man begynner en byggeprosess, kan det virke som om mange til å begynne med bare tenker på å få huset ferdig innvendig. Det blir brukt tid, penger og energi på å få alt slik man drømmer om. mange har da gjerne en hage i tillegg. En hage på alt fra noen få kvadrat opp til flere mål. Det er mye jobb som skal til for å oppnå resultatene der også. Kan da være greit å hente inspirasjon fra mennesker som liker det samme.

Da huset var nytt var dette fronten vår etter mange timer nede på plenen. Hadde begynt å samle inn stein til kanten, men var langt ifra ferdig. Steinene hentet vi på Os stort sett, og det ble mange turer opp og ned før vi bestilte ett lass med lastebil.


Etter mange timer og mye innsats har endelig hagen min blitt slik jeg ønsker at den skal være i front. Mange flotte trær og blomster som passer inn i hagen. Enkelt å vedlikeholde og holde rent. Det er jo det som er drømmen. Kunne nyte hagen uten å måtte jobbe like mye hvert år. Noe vil det bestandig bli, men mengden skal avta med årene om man planlegger rett. Ikke helt kommet dit enda. Litt merkelig det....

Alle vet jo at dette ikke stemmer lengre. Hagen min har hatt en del ekstra oppdateringer i løpet av de tre siste årene. Jeg har lagt ny plen. Laget meg en stor dam, og revet drivhuset. Ideene slutter aldri å komme, men helheten blir mere og mere synlig for hvert prosjekt som avsluttes.

Dette er en reprise, kopi fra begynnelsen på bloggen med en aldri så liten oppdatering.


 Her la jeg ny plen.


 Dammen er ferdig, og fiskene trives. Kan ikke klage på nede plassen lengre. Den kommer seg litt og litt, og trampolinen havnet på plattingen. Da vet jeg i alle fall hvor ungene er.:)

 

 

Skrevet 17.06.2015 klokka 06:11. Ligger i kategorien Exteriør. 4 kommentarer4 kommentarer

Vakkert,, ingen tvil om at dere har lagt ned både arbeid og kjærlighet for hagen i flere år. :) Jeg har prøvd å legge ut repriser, men det har ikke kommet opp sånn som jeg ville det.. men finner vel ut av det :P Ha en fin dag

Skrevet 17.06.2015 klokka 07:23
dedicat: Jeg har rett og slett kopiert alt. Laget en ny og limt inn. Deretter finpusset og oppdatert.
Hagen er min stolthet og glede. Mange fine timer å se tilbake på, og nå nyter jeg egentlig alt sammen:)

Skrevet 17.06.2015 klokka 09:04
Du har det så fint i hagen din atte :-) Skulle gjerne hatt en hage av og til :-)

Skrevet 17.06.2015 klokka 12:03
frodith: Alt til sin tid. Er glad i Hagen min:)

Skrevet 17.06.2015 klokka 13:35


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.