hits
06:51
15.06.2015

Jeg liker denne type programmer og slutter aldri og forundre meg over hvor ille utganspunktet egentlig kan være. Homsepatruljen- Xtream makover- Hus og hjem- Debbi Travis- 60 min make over også videre. Alle disse programmene ser jeg på når det muligheten til det. Ikke minst går det mange program fra Skotland. England. Canada, og Usa som jeg liker å hente ideer ifra.  Den største likheten er jo at husene veldig ofte ser ut som om de er rotet skikkelig til før de kommer inn. Jeg stiller meg da et spørsmål, kan det virkelig være så ille når det bor mennesker der? Er ikke helt sikker på at de viser seg fram fra sin beste side, men det er jo kjekt å se at resultatene blir veldig bra, Er ikke ofte man ser at huseierene ikke liker det ferdige resultatet.Har kanskje sett maks fem program, der de har måtte gå inn og endre på litt i etterkant. Jeg kan jo til dels se den da med tanke på at de av og til bruker helt ekstreme virkemidler for å skape størst mulig kontrast til utgangspunktet som var. Jeg liker vell best å følge disse programmene fordi jeg ser hvordan de setter sammen de utroligste tingene til en helhet som ikke var der i utganspunktet. Liker å se hvordan de tegner opp planene sine, der er jeg fortsatt ikke god nok selv. Har lang, langt igjen før jeg faktisk får det til. Selv om nå ser i alle fall andre hva som er planen min om ikke annet. Går rette veien når det ikke bare lengre eksisterer inne i tankene mine. Har prøvd og prøvd meg fram, og nå kan det virke som det begynner å få feste. Heldigvis.

En ting jeg godt kunne tenkt meg når det kommer til alle disse programmene, er en liten sniktitt kanskje 6 mnd etterpå. Hadde vært gøyt å se om det fortsatt ser bra ut, om noe er endret, eller om de klarer å leve med det slik det er tenkt. Det bor mennesker i alle husene de er innom, ingen utstilling liksom. Første dagen kanskje uken er det nok flott, men jeg sliter med å se at de opprettholder husene slik hvis det virkelig er så ille i utganspunktet. Alle kommer til et punkt når det gjelder rot. Noen tar det fortløpende, og man får ikke de store forskjellene, mens andre tar i et skippertak når det trengs. Så har du de som ikke klarer og opprettholde orden uansett.

Som når man ser på den ene serien hvor de henter inn ei som er opptatt av at man skal bruke farger og interiør for å la være og falle tilbake til gamle synder med å rote, med å rote her mener jeg opp imot samlemani. Det har vært et program der de går inn og tar alt ut av huset for deretter å selge det meste. Hvorpå de da får det pusset opp for salgspengene som kommer inn. Klarer de det, eller?

Regner med at jeg ikke er den eneste som tenker slik. Hadde vært utrolig kjekt om de tok den runden, om det skjer, nei det tror jeg faktisk ikke. Det er nok ikke penger i slike oppfølgings program.

Homsepatruljen er i alle fall meget flinke til å sette tingene sammen. Det er det de jobber med alle, og selvfølgelig blir resultatene deres bra. Kjekt å se på, lett underholdning , og flotte resultat. At de også fremhever Bohus sine møbler er jo enkel reklame. Bohus har enormt mye flott, og det er stort sett veldig god kvalitet på møblene deres. Jeg liker i alle fall en god del av tingene deres og har mye av møblene mine derifra.

  
Dette er arvetageren til spisebordet som jeg har, og barstolene står trygt plassert inne på kjøkkenet. Gode å sitte på over lang tid.

  
Dette er også fra deres sortiment. Jeg har skjenken til spisebordet, og samtidig har jeg tvbenken i det samme. Stingstolene har jeg i en grå rutete mønster og farge  som passer inn med resten. Så jeg skjønner godt at homsepatruljen bruke Bohus sine møbler.

Dette er en reprise med litt oppdateringer fra 17.10.2012

 

Skrevet 15.06.2015 klokka 06:51. Ligger i kategorien Exteriør. 8 kommentarer8 kommentarer

Nå er jeg en elendig TV titter, og er mer tilfeldigheter når jeg setter meg ned og ser på noe. Men det er vel to typer programmer som går igjen litt.. og det er den typen du nevner.. og sånne masterchef greier. Og det er jo like imponerende begge deler.. hva de klarer å få til på relativt kort tid :)

Skrevet 15.06.2015 klokka 07:27
dedicat: Herlig rett og slett alt de får til.
Digger det.:)

Skrevet 15.06.2015 klokka 09:04
Mornings :) Jeg digger slike programmer men jeg ser jo sjelden på tv men når det dukker opp sitter jeg og ser såklart. En gang så jeg noe som het: syke samlere eller noe slikt, DET var skikkelig ille, jeg har aldri i hele mitt liv sett så mye gris og rot og søppel på en og samme plass og så ville ikke eiern kaste noen ting heller, det er en slags sykdom skjønner du...og jammen er jeg sååå glad at jeg ikke har den sykdommen. Ha en fiiin varm dag kjære Vanja :D <3

Skrevet 15.06.2015 klokka 09:10
ladyaugust: Hei du. Helt rett sykdom. Ille men sant. Jeg nyter 38 grader, sol, sjø, trening og kos. Ungene bor i sjøen og jeg elsket temperaturen her.
Ha en nydelig mandag.

Skrevet 15.06.2015 klokka 11:00
Extreme makeover så jeg mye på! :)

Skrevet 15.06.2015 klokka 11:03
Lithanna: Gøy ikke sant:)

Skrevet 15.06.2015 klokka 12:08
Jeg har nok sett det meste av sånne programmer opp igjennom, om interiør, mat, div. Men nå ser jeg ikke så mye på tv mer faktisk :-) Kos deg i varmen :-)

Skrevet 15.06.2015 klokka 18:34
frodith: Tv er greit av og til. Når man har tid. Velger ikke den foran annet.
Slik som her nede. Ikke tv et sekund:)

Skrevet 16.06.2015 klokka 06:47


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.