hits
13:10
02.06.2015

Har fått lagt på alt av plater, laget en ny skrå, og gjort klart for takpappen.


Har skrudd med mange skruer, og gjort det så tett som mulig her.


To striper med takpapp var alt som var på en rull. En til må på plass. Har da brukt takpapp spikre, og festet det godt. Så nå håper jeg solen holder et par dager til. Mens jeg hold på med dette kom jeg frem til at det er bare å gå ut og kjøpe skikkelig takstein. Jeg ønsker at det skal være fint her, og det er mere holdbart. Jeg ønsker meg glasert takstein som mmosen ikke gror på.. Håper vi finner noe jeg.


Bestandig greit med alt som er gjort.


Taket ble litt høyere da vi brukte andre lekter nå. Alikevell greit tenker jeg. Så har jeg også kjøpt ny klestrå for ophenget. Mangler bare å støpe resten bak. Det gikk litt i glemmeboken da vi holdt på med resten. Skal ut og ta det nå så er det klart for resten i morgen.


Alt går unna bare en bestemmer seg.


De bøttene veier litt full i betong. Greit at Terje er sterk da..)


Skal ha opp to stk støtter til på kanten før vi lager kryssene. Har med taksteinene å gjøre. Det skal tåle belastningen, og ikke minst snøen.


Begynner å bli bra nå. 

Skrevet 02.06.2015 klokka 13:10. Ligger i kategorien Exteriør. 2 kommentarer2 kommentarer

Nå har jeg kost meg med mange, mange av dine inn flotte innlegg. Du er både høyt og lavt ser jeg. :-) Kjekt med litt hjelp også da. Her hos oss jobber vi stort sett alltid sammen. Det er hyggelig. Og så går alt så mye fortere.

Leste også at du har kjøpt planter hos Bakker. Det fungerte fint? Jeg har lurt på å kjøpe fra kataloger, men har aldri gjort det. Jeg har lest så mye om at man ikke får det man bestiller, og at plantene har andre farger enn det som vises i katalogen. Men du virker fornøyd...?

Her regner det i dag, og det er så tregt. Skulle egentlig kjørt på mer jord i hagen for å rette opp. Driver med lastebil-lass nr 2 nå. Fuck SATS sier nå jeg. Men trimmen er bra, og gress-plen skal blir rettere, da blir det vel bra til slutt.

Ha en fin dag, Vanja!

Skrevet 06.06.2015 klokka 09:42
Huset på landet: Hei du.
Ja jeg er godt fornøyd med plantene mine fra Bakker. Det eneste jeg reagerte på at de var små. Jeg trodde?. nemelig at de var noe større når de kom. Man må hente de når de kommer på posten, og man må ta de med en gang. Om ikke går det galt.
En del av plantene er jo faktisk ikke beregnet for våre vestlanske forhold heller, men da hjelper det med lune og varme plasser.
Så gøy at du liker lesning fra meg også.
Jeg er høyt og lavt bestandig har jeg kommet frem til. Det er så mye å ta tak i og kose seg med.
Idag skal jeg ut til svigermor, og lage bunnrammen for drivhuset hennes. Meg og Terje. Hun trenger hjelp, og da må vi trå til.
Vi sammarbeider veldig godt, og jeg er farten kan man si.
Han liker å ta det litt mere med ro, mens jeg vil ha en fremgang etter en viss plan? Ikke bestandig jeg får det til, men prøver i alle fall.
Jord er virkelig en tung jobb da.
Jeg skal fikse opp bak tørkeskuret når det vi jobber på med er ferdig, og der går det nok litt jord ja?
Her er det litt regn, og litt sol idag.. Ikke like gøy som bare sol.
Håper dagen blir som planlagt, og så får du nyte jobbe helg.:)
Ha en riktig så god dag du også.:)

Skrevet 06.06.2015 klokka 09:50


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.