hits
11:33
24.05.2015

Jeg finner bestandig mye gøyt når jeg er på tur, og denne kom jeg over da jeg ar på hagesenteret i Vvlaringen nå nettopp. Der har de enromt mye utvalg, og jeg blir like fristet hver gang når det kommer til planter og til potter.


Fant denne? Skjønte ikke helt hvordan den skulle stå, men likte den jo såpass at hjem med meg skulle den bare.


Det er en prisn og en prinsesse froks som sitter sammen. Nesten som på regnbuen slik jeg så de..


Da jeg kom til kassen og skulle betale fikk jeg beskjed om at jeg hadde ikke tatt med meg alt. Hva som manglet skjønte ikke jeg fordi jeg hadde ikke sett de stående, bare liggende på bordet? Hun løp avgårde, og tilbake kom hun...


Som dere ser skal denne duppe oppe i en skål? Vell kofferten min var ikke så lang som stangen.. Terje løste det problemet lett. HAn bare bøyde stangen og la den i kofferten? Så får vi bare rette den ut hjemme sa han.. 

Skrevet 24.05.2015 klokka 11:33. Ligger i kategorien Exteriør. 4 kommentarer4 kommentarer

Haha den var fin da :D Lurt å bøye den også for da fikk du den med hahahaha kos deg med dagen, her berges det møbler føre ei uke med regn :)

Skrevet 24.05.2015 klokka 11:53
ladyaugust: Ja regnet er så kjekt du?.
Han er ikke uten råd. Tok den og bøyde den før den havnet i kofferten. Snakker meg om. Hjem kom den.. Nå må den bare rettes ut igjen. Så skal den nok få en fin plass nede ved dammen.:)

Skrevet 24.05.2015 klokka 11:55
Så stilig..mye artig og fint i hagen din...håper dere fikk retta stanga fint ut også :)) Så du skulle forandre litt design på bloggen, håper du får noen som er gode på slikt..moro med litt fornying...ellers er den fin slik den er også :))

Skrevet 24.05.2015 klokka 12:22
annebe: Hei..
Ja jeg elsker å finne frem til ting som kan stå i hagen. Disse froskene var jo bare utrolig søte. Stangen må jeg legge i press for at den skal rettes ut igjen? Satser på at det går fint?
Ja har lyst til å endre på skriften min. Er faktisk mange som sier at det er vanskelig å se hva som står der. Litt kipt. Greit å fornye seg også da.:)

Skrevet 24.05.2015 klokka 13:01


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.