hits
08:28
25.05.2015

Det er knallflott å se på, og jeg digger det bare.

http://www.bergeneholm.no/no/Produkter/
Hele bakerste veggen er gjort nå. Så skal jeg rundt vinduene og mot sengen. Ser at sengen bør stå der den er idag. Har tatt bort bokskapet mitt, og fått de aller aller fleste bøkene inn i den metall skjenken mi. Det må noe mørkt ut av rommet, og i tillegg må jeg legge nye foringer inn i vinduene. Begynner å bli slitt og stygt. Tok en enkel løsning etter brannen, og nå er det på tide og rette opp i det.

Bokskapet skal i alle fall bort. Det formørker her inne med tanke på at vindusflatene ikke gir nok lys etter at vi utvidet terassen oppe.


Det er nå tømt? Og det er klart for å flytte?. Hvem vil ha?


Ting tar tid, men det blir fint..


Har kommet rundt det vanskeligste hjørnet. Måtte faktisk finne en grad for å få det flott. Ble 22,5 og deretter å legge bak med lim. Veggen er ikke den enkleste, og heller ikke i water for å si det slik. Terje er utrolig flink til å finne løsninger på slike problemer.


Dette er ferdigkappet til under vinduet. Skal bare få ladet spikerpistolen igjen og så er det klart for neste runde.. Mye jobb ble det. Ser jo at vinduene må fikses, og ikke minst listene skal fornyes også.


Lurer på å legge en lys list over tv? Det er alt for lite lyspunkter her, og jeg må tenke ut en løsning. Skapene får eget lys når det blir byttet, men greit med litt mere over sengen også.


Panelet heter Trollkvit, og jeg digger det. Utrolig hvordan det endret rommet her nede..


 

Skrevet 25.05.2015 klokka 08:28. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer8 kommentarer

Haha så unna det går hos deg :D Det panelet ser ut som rudtømmer. Riktig flott blir det. Ha en nydelig dag og kos deg med prosjektet :D Her skal det kanskje grunnes, who knows :D

Skrevet 25.05.2015 klokka 09:36
ladyaugust: Nei du?.Har ikke gått unna? Panelet er en ting., men veggene noe helt annet. Prisen på panelet var ikke rimelig så derfor er vi ekstra forsiktig.
Det er veldig grovt.. Hele flaten er liksom litt ru, uten å være det. Første gang jeg så dette var på TID FOR HJEM, og jeg falt pladask for det
Huset vårt er jo grovt på ut siden, mens inni har det vært veldig sterilt egentlig?Så nå var det på tide og oppgradere litt igjen?.
Måtte rett og slett gjøre noe. Snakke jo om å skjære ut nesten hele veggen der nede slik at vi kunne sette inn en større lysflate? Det hadde vært jobb det..
Grunning er gøy det også. You go girl.:)

Skrevet 25.05.2015 klokka 09:40
Jeg synes det der går raskt men det er jo alltid annerledes når man står midt oppi det for DET kan jeg litt om(møbler over hele fjøla haha) Det er godt med litt forandring og kjempestas når man blir ferdig. Lys er nesten alltid bra, håper vi får flytta ut den veggen for da blir det bedre her også. Jeg fikk grunna den store skjenken i gåpr nå er det bare 15 småting(dører og hyller og ting til den som skal grunnes pjuh. :) Kanskje jeg hiver meg rundt :)

Skrevet 25.05.2015 klokka 10:01
ladyaugust: Det handler jo om øyet som ser uten tvil?
Jeg trodde faktisk at vi skulle klare å få den opp på fredage, og rett og slett gjøre resten i løpet av helgen med alle de andre tankene mine? Det gikk ikke kan vi si.
Selv om jeg synes det tar tid har jeg sluttet å stresse med det.
Jeg har ikke det travelt som før.. Ting tar tid, og det er et resultat i enden av veien for å si det slik..
Nå regner det igjen.. Skulle ha støpt på oppe i tørkeboden min, men så lenge det er øs pøs nytter det ikke.
Grunning tar tid. Det kan være kjedelig, men blir jo flott til slutt når en er nøye.
At du har lyst til å bygge på skjønner jeg godt? Jeg hadde ikke store stuen før soverom og badet ble med inn i stuen, og idag elsker jeg jo dette store allrommet mitt.
Du får bearbeide han på en fin måte.:)

Skrevet 25.05.2015 klokka 10:07
Det panelet der var knalltøft :-) Rommet blir så stilig :-D.Kjekt å ha et soverom ikke alle andre har. Er det sol hos dere i dag? Jeg skal ut og nyte solen nå :-) Kos deg inne eller ute :-)

Skrevet 25.05.2015 klokka 10:08
Åse Helen: Sol?.. Nei, ingen sol. Det er mange skyer som slipper noe ekkelt og kaldt?. Det er lyseblå himmel innimellom, men ser ikke ut til at vi får nyte den.
Panelet er kanll det. Digger det, og gleder meg til å få alt sammen på plass igjen::)
Skal kose meg uansett. Du får nyte solen ::)

Skrevet 25.05.2015 klokka 10:10
Jommen tar ting tid ja, det gjør det her også haha :) Godt når man ikke stresser for mye, je stresser nesten aldri...meen så er jeg hakket treig også fliiir :) Det blir såå fint atte :D Kooos deg, her skinner sola enda selv om de meldte regn :D

Skrevet 25.05.2015 klokka 11:50
ladyaugust: Ja og her meldte de sol.. Regner med den ombestemte seg jeg?
Nei stresset er jeg ferdig med. Alt til sin tid enkelt og greit? Av og til litt utolmodig, men hjelper så lite.:)

Skrevet 25.05.2015 klokka 11:53


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.