hits
19:02
23.05.2015

Bestandig nok å henge fingrene i når man har en plass og bo, men litt hage...

Idag er det soverommet som skal til pers. Har vasket og ryddet, og nå blir endelig panelet satt opp. Kommer til å bli knall tøft når det er ferdig, og det ser jeg virkelig frem til nå. Alt i en farge der bak?.. Sengen blir flyttet igjen, og så får vi ta det derifra når tingen skal på plass.


Her skal sengen flyttes tilbake til.


Måtte faktisk lekte ut veggen på grunn av muren. Ikke helt beint nei kan en si. Skal det bli fint må en gjøre det skikkelig. Så lektet ut veggen, og så er det første bordet satt på. Legger i litt isolasjon også så blir det litt mere isolert her nede. Gleder meg til at alt sammen er på plass.

Har klippet planen, ryddet i klær, vasket klær, laget blåskjell, og ikke minst handlet mat?. Pinsen er såvidt begynt, og nå er det bare resten igjen...


Blåskjell jeg elsker smaken av de når vi gjør litt med de. idag brukte jeg 4 stk chillier sterke, en løk, 4 fedd med hvitløk, vårløk to stk, to koriander stenger med bladene, en sitron. Til slutt etter dampingen i 4 minutter tok jeg to desiliter med matfløte, og en desiliter med tropisk juice. Smakte aldeles nydelig med hvitløksbrød til.


Klippet plenen også.. Det er bestandig greit å få gjort unna, og jeg ser at jeg må få tak i litt plenfrø? frosten har tatt litt..

 

 

 

 

Skrevet 23.05.2015 klokka 19:02. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer6 kommentarer

Du er effektiv som vanlig :-) Deilig å få unna ting :-)

Skrevet 23.05.2015 klokka 22:06
frodith: Ja effektiv er bra... Kan ikke la være.
Jeg er strålende fornøyd. Panelt den ene veggen ferdig... Ble tøft :)

Skrevet 23.05.2015 klokka 23:35
Jammen har du fått gjort litt ja. Og nyslått gressplen er så pent.

Den blåskjell oppskriften virket veldig god. Den tror jeg jammen jeg skal prøve meg på.

God pinse!

Line

Skrevet 24.05.2015 klokka 08:20
Huset på landet: Det smakte nydelig. Jeg er glad i smak og de trenger litt for å gi en spiss. Chilli brukes mye her i huset.
Er nesten i rute. Været gjør ikke jobbene enklere desverre. Regnet, kald vind, og litt sol:)

Skrevet 24.05.2015 klokka 09:55
Da er du jammen i gang med et rom til ! Jeg er imponert over hva du får til :D Her sitter jeg og tenker litt for tenking er også viktig: skal...skal ikke ;) Plenen din ser smashing ut, hvor trenger du plenfrø? Kooos deg med dagen <3

Skrevet 24.05.2015 klokka 13:11
ladyaugust: Jeg trenger litt plenfrø rundt der drivhuset sto før.. Det er ikke blitt noen fin plen der. Så litt frø så tar det seg opp tenker jeg.
Ja jobber på med soverommet. Har mange planer der inne?
Begynte på panelt nå, og så skal jeg bytte ut garderoben med skap. Pr idag er det åpent, og jeg støver rett og slett ned der inne. Blir gal?.

Skrevet 24.05.2015 klokka 13:14


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.