hits
07:23
20.05.2015

Det er mange timers jobbing som har skjedd til nå, og jeg kunne godt tenke meg å være der og oppleve hele prosessen. Slik det er nå kommer mailer og oppdateringer, og det er liksom ikke helt det samme.

Det skjer mye når en gravemaskin er på plass, og ikke minst er det mye action i jorden her.

Fremdrift er viktig. Det er mye som skal klaffe, og planen er satt. Det skal støpes, og ordnes med det meste de to neste ukene, og så er de klare for å begynne med reisverket. Det kommer til å bli gøy da. Man ser fremdriften med engang. Nå virker det kanskje ikke som så mye, men dette er mye jobb.


Her må den gamle boden fjernes helt for at det skal bli nok plass til resten av huset. Betong kan heldigvis brukes til mye.


Forskalingen har begynt å komme på plass, og det samme er isoporen.
 

Skrevet 20.05.2015 klokka 07:23. Ligger i kategorien Exteriør. 6 kommentarer6 kommentarer

Så spennende :)

Skrevet 20.05.2015 klokka 08:42
Iselin Renée: Det er det... Kjekt å få bildene tilsendt etter hvert også.:)

Skrevet 20.05.2015 klokka 08:43
Åyåy det er litt av en jobb å få det huset i stand igjen skulle en tro? meeeeen spennende såklart :) Lurer på om gitaristen skal lage stua større her, kanskje jeg skal spørre ham...ellers må jeg får fatt i litt mer møbler sånn at vi må ha større stue, eller når jeg tenker etter vi MÅ nå liksom hahaha goood klæm og fin kveld til deg, her skal det øves <3

Skrevet 21.05.2015 klokka 17:50
ladyaugust: Hei.
Ja det er mye jobb. Det er ikke gjort på noen uker for å si det slik. Ikke beregnet ferdig før i september alt i alt. Det vil ta tid. Slik er det bare.
Nå skal alt støpes, herdes, og deremd er det klart for råbygget. Elektriker og rørlegger blir innblandet, og så kommer de store endringene fort. Gleder meg mye til de.:)
Om du trenger større stue så er det jo bare å spørre gitaristen, men å jobbe i et lager? Der av mye møbler. Det er ikke så lett.
Så skal dette fungere burde møblene plasseres på låven? Alså en plass de ikke står i veien.:)
Da kan det være at han er enig med deg..)
Håper øvingen gikk strålende.:)

Skrevet 22.05.2015 klokka 08:22
I september, ting tar tid og i alle fall et så stort prosjekt, men så blir det helt sikkert superflott :D Jaaa låve vil jeg ha, DET hadde vært helt perfekt ! :D Øvinga gikk fint, ha en nydelig dag, her blåser det så sprøytemalinga mi ble det masse rusk i liksom, så her blir det pusseng tror jeg.

Skrevet 22.05.2015 klokka 09:04
ladyaugust: Prosjektet koster 1,5 million. Det tar tid med alt sammen da. Ingen tvil om det. Poenget er om hun skulle kjøpt seg en leilighet så hadde den kostet 3 mil. Ille men sant. Nå får hun alt sammen til halve prisen, og kan kose eg med hage og den vanlige plassen sin. Av og til lønner det seg å tenke litt anderledes på hva en trenger.. Hun får i alle fall et unikt hus når det er ferdig.:)

Skrevet 22.05.2015 klokka 09:18


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.