hits
07:00
13.05.2015

Det kan i alle fall virke slik, og jeg må si at det er et kjøkken som passer alle hennes behov når det kommer til både matlaging, og det med en plass å jobbe på ellers. God plass på øyen, og jeg liker farge valget veldig godt.


Det er åpent, det er lyst, og det har skaper og skuffer tilpasset hennes behov.Kjøkkenet er bestilt hos Namsos Sin HTH avdeling, og hun har fått kjempe god hjelp av Ailin som jobber der. Hun har vært åpen for løsninger, og jeg har påpekt behov eieren ikke har tenkt på. Sammen ble vi et godt team, og dette blir veldig bra når det er kommet på plass.


Dette skapet ble lagt til. Å måtte lete etter inn stuede varer er bare dumt når det finnes slike flotte løsninger, og jeg har også dette skapet. Det er i bruk daglig, og jeg er veldig glad i det selv. Skapet er en ener spør du meg..


Kjøkken platen og vasken hennes. Om ikke denne benkeplaten er prikken over ien vet jaggu ikke jeg. I alle fall til alt det hun har samlet sammens til nå. Jeg kjenner det kommer til å bli helt etter hennes smak nå. Da er jobben utført etter beste evne, og bedre kan det ikke bli.

Jeg leter etter et blande batteri, og tror vi er ganske enige, men må se litt på noen flere merker. Prisene og kvaliteten varierer veldig.


Opp imot denne er i alle fall planen nå.

Når det kommer til tapet er vi ikke helt enige enda. Hun er litt redd det skal bli mye, men jeg er ganske sikker på at løsningen vil si seg selv når tingen begynner å komme inn i huset. Jeg har mine tanker? Selvfølgelig, og jeg sier ikke så mye nå for stresse hverken henne eller meg.:)

Barkrakkene, tankene om de, og ikke minst bordet som skal stå inne på spise avdelingen. Det kommer fler ting spm røpes etterhvert.

 

 

Skrevet 13.05.2015 klokka 07:00. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer4 kommentarer

Det blir nok bra vil jeg tro, så lenge du har en hånd på det, så blir det bra. Og dere blir enige om alt :-)

Skrevet 13.05.2015 klokka 08:48
frodith: Enige må vi jo være, men det er hennes kjøkken, og det er jo det som er det viktigste når alt kommer til alt. Hun gleder seg til en flate som det er både arbeidsplass, og delikat å jobbe på, og ved. Tror de aller aller fleste ønskene er på plass her..

Skrevet 13.05.2015 klokka 09:04

nina

Fint:) Hvem er hun du ordner dette for? Familie;)

Skrevet 19.05.2015 klokka 21:04
nina: Hei du. Dette er ei jeg har kjent i mange år nå. Nesten 20 faktisk.
Hun var sammen med onkelen min i mange år, og har vært som en tante for meg.
Hun har flyttet tilbake til gammel huset sitt, og det er fra 53. Det trengtes en oppdatering rett og slett.

Skrevet 19.05.2015 klokka 21:24


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.