hits
08:41
09.05.2015

Det er gøy? Jeg liker denne prosessen uten tvil. Når andre blir svett og satt ut leter jeg etter nye måter å sette tingene sammen på.

Hun er veldig glad i gjennbruk, heldigvis. Hun har masse flott i kjelleren sin, og mange ting som idag er helt inn i tiden igjen.. Ta noe så enkelt som kobber. Hun har flere nydelige kobber gjennstander, og jeg gleder meg til å sette de sammen.


Om ikke annet blir funnet så tror jeg at denne lampen kommer over spisebordet. Den er både elegant og røff på samme tid. Har valgt å fokusere på kobber. Stål blir kaldt om det er for mye her inne. Hun har en del også, dermed er det greit å følge med. Puten fant vi på BOHUS NAMSOS, og jeg må si at jeg likte den røffe stilen. Hun er flink til å sy, og jeg regner med det blir en herlig kombinasjon når alt er ferdig.


Måtte bare vise denne lampen også. Hadde blitt alt for røff, men den var utrolig fin.


Masse lekkert på markedet idag...


 

Skrevet 09.05.2015 klokka 08:41. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer6 kommentarer

Her var det mange kobber skatter. Jeg er helt sikker på at du får det til å bli veldig stilig med gjenbruk av disse. Den lampa var veldig tøff. Bohus Namsos er det lenge siden jeg har vært. Sånn blir det når man flytter sørover ;-) Nyt dagen :-)

Skrevet 09.05.2015 klokka 08:50
Åse Helen: Ja kobber er det mye av. Dagens kobber virker noe lysere enn tidligere, er ikke sikker på hvorfor. Når jeg ser på de gamle hun har, og jeg vet at det må pusses så virker det alikevell grovere. Det passer godt inn.
Bohus Namsos er faktisk en av de fineste Bohusene jeg har vært inne i. Spesielt nede på interiør avdelingen. De er flinke til å sette sammen og å skape miljøer. Solen er fremme så hagen får litt førstehjelp idag tenker jeg.:)

Skrevet 09.05.2015 klokka 08:52
Utrolig flotte ting sammen :-) Du er en mester på å finne disse tingene :-) Får vi se når ting er litt på plass og sånt? Kobber er stilig :-)

Skrevet 09.05.2015 klokka 10:19
ååååå elsker fargene!!! Små mye lekkert!!! Ha en fin lørdag!

Skrevet 09.05.2015 klokka 10:55
frodith: Hei. Når huset skal innredes er jeg der oppe, og selvfølgelig kommer det mange bilder. Nytt kjøkken, bad, stue og soverom. Må jo vise hvordan det blir. Kobber er lekkert:)

Skrevet 09.05.2015 klokka 11:08
isadoras lille univers: Tusen takk. Ja masse lekkert å velge i, og gøy å jobbe med. Ønsker deg også en nydelig lørdag:)

Skrevet 09.05.2015 klokka 11:10


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.