hits
06:12
08.05.2015

Det er ganske kjekt å vite at nå er jobben begynt. Det er maskiner som kommer på plass og begynner, men først måtte terassen rives. Den var jo ganske stor etter ombyggingen for 17 år siden. Jeg var så heldig å finne noen gamle bilder, og det gjør jo det mere artig å se på sammenhengen.

Det er bilder fra da hun kjøpte huset, og jeg må smile når jeg tenker på hvordan det var da, endringene, og hvordan planen videre frem er. Idag har de begynt med riving av terassen. Den som faktisk ikke er så gammel tross alt, men den står i veien for alt det nye. Dermed må den vike.. Kommer ny terasse etterhvert igjen. Må bare få opp veggene først.


Epletreet er hun veldig glad i, og de har lovet å prøve å ta vare på det. Når alt er ferdig, og om ting går som planlagt blir dette av alle ting en del av terassen. Det er et punkt jeg er veldig spent på. Går det? får jeg eplekake til høsten igjen? Vi får bare vente å se.


Mange andre planter som er tatt opp idag, og nå er det bare å sette igang. Terassen er vell ca 30 kvdrat med alt sammen.


Dagens bilde. Her river de terassebord og gjerde til den store gull medaljen. Biled kvaliteten er ikke den beste? Må se om vi får fikset dette..


Rett under der han står kommer faktisk inngangen til bod og kjeller. Det blir grav ut for å støpe en trapp her, og gammel ytterdøren skal ned. Hun skal ha ny oppe? Farge? Det er jeg spent på. Vet hva hun ønsker seg..

 

Skrevet 08.05.2015 klokka 06:12. Ligger i kategorien Exteriør. 4 kommentarer4 kommentarer

Oi så spennende :D Her går det unna virkelig :D <3

Skrevet 08.05.2015 klokka 07:58
ladyaugust: Når man først begynner da skjer det jo noe, og det er virkelig en prosess i seg selv.
Kommer til å bli mange innlegg derifra selvfølgelig. Får bare håpe jeg får bilder etterhvert?
Så får du jo se utviklingen..
Spesielt når man ser bildene fra 90 tallet, og når ferdig bildene fra 2015...

Skrevet 08.05.2015 klokka 08:06
Ja det er sånn det er, man må liksom begynne om noe skal bli ferdig :D Jeg har litt problemer med startmotoren bare men så vipps er jeg i gang igjen. Masse lykke til dette blir bra :D <3

Skrevet 08.05.2015 klokka 09:10
ladyaugust: Ingen tvil om at en må starte. Det er mye mere jobb enn hva mange tenker seg. Boder som skal tømmes, planter som må flyttes. Logistikken i forhold til hvem skal gjøre hva når det jobbes. Man må holde tungen beint i munnen rett og slett.
Tror det kommer til å bli veldig bra jeg.:)

Skrevet 08.05.2015 klokka 10:13


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.