hits
08:20
03.05.2015

Jeg vet ikke hvor mange timer en snekker ville brukt, men ca 35 timer alene med effektiv jobbing. Det er ganske stort det som blir bygget, og det er mye plukk.  Ca 90 kvadrat med to plan i høyere utførelse, og trapper. Om arbeidstegninger stemmer, og en selv har planen helt på plass vil det kanskje gå litt mindre tid. Har faktisk sjekket litt priser også inne på formun, og her snakker de ca 1300 kvadraten ferdig lagt inklusiv materialene. 


En god sag. Har kappet i mange mange år denne, og nå begynner den å bli ganske så utslitt. Godt verktøy er halve jobben.

Det jeg synes er så gøy når en jobber slik er å se på hva de andre faktisk tar tak i. Hvor de føler seg trygge, og hvordan de velger oppgaver.. Jeg liker utfordringer. Det gjør så mye når en lærer noe, og faktisk får det til.

Her har vi revet det gamle rekkverket, har forlenget sperr, og ikke minst satt opp sperrer.


Bare grus, og hund. rekkverket i 90 cm, deretter 3 bord til på toppen. Litt mindre vind på denne måten. Så er det meste av forarbeidet gjort, og det er klart for å legge bord videre bortover.


Bassenget er ferdig innbygget? Nå i alle fall.


Har gått med noen hundrede skruer til nå.


Litt treverk gjør en stor forskjell.


Steinkanten skal heves med en grov stein til. Dette for å skille bed og terasse på en skikkelig måte. Rosene skal flyttes, og det blir mye krukker til planter. Dette for å skape litt mere miljø. En lang flate som går i hele husets lengde kan bli litt for mye, om en ikke deler inn i soner.


Litt mat og kaffe må til under innsatsen. Fått deilig grillmat, og pizza disse to dagene.


Mange hjørner og mye skjæring pg ta hensyn til. Ingen problem så lenge en har en stikksag, og en tørr prøve seg litt frem. Det ble montert lys inn i alle tre trinnene opp til plattingen bak. Disse er kjøpt på Clas Olson, og de har endret mye på de siden første gangen vi prøvde de. Nå har de låsing og silikon på. Jeg tror de kommer til å vare lenge. Det var også med skumrings føler, og det merket vi mens vi jobbet.

Oppe på denne plattingen har hun kjøpte et partytelt på 4x4 meter. Lys duk, og sorte detaljer. Det kommer til å bli lunt og koselig der bak. Hun skal også ha en sofa under.. Hvilken får vi vente å se.


Jeg sier det bare DeWalt er og blir det beste verktøyet?I alle fall mener jeg det.

Så nå skal trappen til inngangsdøren bygges. Det blir en stor platting der også slik at de kan nyte morgen solen og kaffekoppen. Jeg gleder meg til plantingen, finne frem blomster, og mest sansynlig bygge noen blomsterkasser av kappet. Ideene er klare. Nå må bare eier også være enig.:)

Hun og Roy har fått god hjelp i helgen. Kristian, Terje, og jeg har jobbet på. Minstemannen min Nichlaes har vært en aktiv river og hjelpe gutt. Om ikke han havner i våre fotspor skjønner jeg lite.

Neste innlegg kommer når resten av jobben er gjort?.

Skrevet 03.05.2015 klokka 08:20. Ligger i kategorien Exteriør. 8 kommentarer8 kommentarer

WoW sier jeg bare det der ble utrolig flott! Sannelig har dere gjort en super jobb. Tilogmed trapper og plantekasser og alt og LYS i trappetrinnene, jeg er så imponert! Flinkissene <3 Ha en nydelig dag. Det der hadde tatt meg sånn ca ikke 35 timer mer 35 år liksom. Godklæmme <3

Skrevet 03.05.2015 klokka 09:22
ladyaugust: Hei du. Det tar tid, men man lærer. Blir lekkert hos de, og jeg er gld i en utfordring. Kjempe gøy og få det til. 35 år var vell litt mye:)

Skrevet 03.05.2015 klokka 12:05
Blir kjempefint..og jeg blir imponert over deg og alt du klarer :)) Men moro å holde på med ting en liker..jeg overlater alt av denslags jobb til mannen :))Veldig hyggelig å ha fine uteplasser når sommersola forhåpentligvis kommer :) Fin dag videre:))

Skrevet 03.05.2015 klokka 13:51
annebe: Imponert.. Så bra da. Det er Kristin som har tegnet og Terje som har planlagt. At jeg elsker å jobbe med slik er noe helt annet. Gøy å sage, måle legge ned og få det til.
Ideene mine kommer frem når plantene og pynten skal på plass.

Skrevet 03.05.2015 klokka 13:53
Så utrolig deilig med sånn basseng også da :-) Skikkelig misunnelig på det kjenner jeg :-) Men jeg får i det minste litt større bad nå og er egentlig bra fornøyd med det også :-) Ha en fin søndag kveld <3

Skrevet 03.05.2015 klokka 17:39
frodith: Kjekt å ha noe en gleder seg til. Hun elsker boblebad og da blir det innebygget.
Kos deg du også.

Skrevet 03.05.2015 klokka 23:58
Så flinke dere har vært =) Kjempe bra jobba ;) og deilig med basseng da :P hehe... hadde ært fint å hatt noe slikt, men vet ikke om eg tørr ha et slikt på terrassen, redd det hadde blitt for tungt :P men hadde vært grådig moro ;)

Skrevet 04.05.2015 klokka 12:04
Fidolina <3: Ikke sant. Hun er i alle fall godt fornøyd og det er jo det viktigste nå:)

Skrevet 04.05.2015 klokka 15:35


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.