hits
09:05
23.04.2015

Jeg er veldig glad i Smoothier, og de kan godt inneholde alt mulig egentlig. Om de er søte ,syrlige, litt beske. Gjør ingenting bare jeg vet hva som er i de. Svigermor har servert meg noen i det siste med rødbeter i, og jeg fant ut at nå skulle jeg også kjøpe meg en slik maskin igjen.

På lørdagen vandret jeg på senteret ilag med min datter. Jeg hadde fått en tekstmelding av Kitchen at det var 30% på en vare, valgfri vare. Ja ja tenkte jeg litt flaks skal en jo ha. Så inn der på Sartor, og tittet.


Der sto de på rad og rekke. Røde-sorte-lime- og beige. Jeg har en sort Kitchenaid maskin, men sorte detaljer er ikke helt meg. Dermed valgte jeg den beige, og gikk til kassen. Prisen var 1249,- men med 30% av tenkte jeg ikke noe over det. Greit det. Så overraskelsen ble stor da hun i kassen sa at jeg ikke kunne få 30% på akkurat den beige maskinen... Hmmm tenkte jeg da. Så smilte hun så bredt og fortalte at denne var satt ned til 699,- Ingen problem det da. Jeg fikk det jeg ville ha, og til en hyggelig pris.

Så bars det på butikken for å handle masse frukt...Det ble Mango, jordbær, blåbær, bringebær, plommer, epler, appelsiner, vannmelon. Alt sammen i en herlig smørje. Har laget fast hver dag nå, og ingen av oss spiser lite frukt i utgangspunktet. Jeg liker den best når den har stått en stund i kjøleskapet, og dermed lager jeg på kvelden og drikker om morgningen.

Svigermor har en oppskrift bok av disse, og jeg må prøve meg frem litt etter hvert. Det er mye som er bra for alt sammen, og greit å lære mere om disse også.

Jeg vet at advocado og rødbeter gjør mye bra for kroppen. Nå må jeg bare finne det lille ekstra som skal til også.

Er du glad i Smoothie?

Skrevet 23.04.2015 klokka 09:05. Ligger i kategorien Interiør. 9 kommentarer9 kommentarer

Lykke til med smoothie! Jeg har "brukt" opp en del maskiner ;) Men elsker min Kitchen Aid blender, den har holdt i over to år - og er lengst overlevende her i huset ;)

Skrevet 23.04.2015 klokka 09:17
Smoothie er supergodt <3 Jeg elsker smoothie, og spesielt med friske frukter og bær, ikke frossent. OG med lite væske tilsatt :-) Nesten som grøt :-) SÅ godt <3 Ha en fin dag <3

Skrevet 23.04.2015 klokka 09:20
mediakaos: JA de er gode uten tvil, men det var ingen i butikken den dagen. Så da ble det Bodum sin, og jeg har god erfaring med denne leverandøren.
Så nå blir det mye godt fremover..)

Skrevet 23.04.2015 klokka 09:24
frodith: Ja det skal være kraftig smak. Jeg har i litt juice i bunnen, men ønsker den grøt aktig. Jeg vil ha friske frukter jeg også. Smaker best da rett og slett.
Kommer til å bli mye brukt fremover uten tvil..) Koser meg med det kontra annet.:)

Skrevet 23.04.2015 klokka 09:26
Ja, jeg liker smoothie men ikke for mye blanding. Jeg bruker blåbær, jordbær,appelsin, linfrø, litt sitron, gresk youghurt, som regel :) lenge siden jeg har lagd nå og jeg liker den ikke så godt dagen etter,hehe. Moro at man er så ulik :)

Skrevet 23.04.2015 klokka 10:28
Mariann Sæther Tokle: Bestandig gøy med ulike smaker. Jeg er veldig glad i syrlige ting:) nam rett og slett.

Skrevet 23.04.2015 klokka 10:30
Elsker smoothie :) Jeg juicer først (har en juicer fra Philips) eple, ingefær, stangselleri, agurk, sitron, brokkolistilker, gulrøtter, ananas osv, osv. Alt jeg har tilgjengelig (ikke på en gang da) går i juiceren, og så bruker jeg dette som basis i blenderen og lager smoothie m bær og mango og spinat og spirer og mye annet. Veldig godt med Chili i ;) Lykke til! Dette er sunt og moro :) Jeg skjærer vanligvis opp grønnsaker/frukt kvelden før og oppbevarer det i kjøleskap over natten. Ofte må jeg kjøre det i to omganger fordi Ludvig (15) ikke liker ingefær og stangselleri:)

Skrevet 23.04.2015 klokka 12:22
Gratulerer med smothiemaskin, den var lekker. Smothie er digg, nå er det en stund siden men jammen skal jeg i gang igjen for det er både sunt og herlig. Jeg pleier å ha bananer, jordbær, blåbær, gojibærjuice og kiwi som utgangspunkt og den er digg :) Melon bruker jeg også mye av. Man blir liksom mer opplagt med smothie og så får kroppen vitaminsjokk :D <3

Skrevet 23.04.2015 klokka 23:43
ladyaugust: Ingen tvil om at vi får litt sjokk ja.
Banan er det eneste jeg aldri bruker. Liker ikke den kombinasjonen.
Ellers bruker jeg alt mulig:)

Skrevet 24.04.2015 klokka 06:47


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.