hits
06:50
11.06.2015

At ting tar tid er noe en lærer sakte men sikkert. Jeg har nå fått skapene limt og skrudd sammen. Benkeplaten er festet, og like så er vasken. Nå sitter den fast. Da er det bare å satse på at resten skal komme på plass også, og selv om det tar tid skal det bli bra.

Jeg måler og styrer mest i tankene mine. Det er ikke for mye som skal inn der. Det er greit slik når en skal planlegge hva som skal hvor, og ikke minst at det er hensiktsmessig for den som bruker dette rommet mest. Handler om orden og ingenting annet. Jeg har ønsket meg et vaskerom som er funksjonelt i mange år, og nå nærmer det seg så absolutt, men noe gjenstår enda.Vaskemaskin og tørketrommel. Side ved side med en benkeplate over. Da har jeg strykeplass og ikke minst orden når jeg holder på. Skapene jeg hadde tenkt å sette opp blir liksom ikke helt rett. Plassen ble ikke slik jeg trodde med engang, og det viktigste var jo å få en vask der inne igjen. Jeg måtte dele det opp litt slik at vasken kom for seg selv, men allikevel fikk jeg litt høyde, og jeg har fått ekstra boltreplass der inne. Lysene er montert, og nå må jeg bare finne skap som passer inn med resten. Når jeg ser på dette bildet så ser jeg jo at lyset har enormt mye å si, men jeg har ikke en dør med lysflate rett ut, og da må en finne på annet.

Arkivskuffeskapet mitt tar enormt mye av vaskemidlene, men noe er greit å sette andre plasser. Om noen små barn havner der inne skal det fortsatt være helt sikkert for de. Flasker og barn er en dårlig kombinasjon, og jeg har virkelig sett hva som kan skje. Heldigvis ingen av mine.

Stakkars Dizel kan ikke løpe sort og gjørmete igjennom hele huset før jeg får vasket av han. Da er det greit med en stor og god vask en kan spyles i.


De står samlet, har benkeplate for stryking på toppen, og det mangler kun et skap over som skal inneholde det jeg ikke vil ha i arkiv skapet mitt. Så må det selvfølgelig ryddes og fikses på.


Opphenget ved siden av skoskapet er ferdig.


Utrolig greit at det er såpass mye plass til jakkene.

At alle veggene er ferdige, og at alt er satt på plass  hjelper å holde rommet ryddig. Platene er bestilt, men dette tar tid. Lure på hvor lenge jeg skal vente jeg, for det er ikke noe gøy. Så når det blir ferdig kan jeg endelig få orde, og ha det ryddig her nede.

Skrevet 11.06.2015 klokka 06:50. Ligger i kategorien Interiør. 7 kommentarer7 kommentarer

Så fint :)

Skrevet 11.06.2015 klokka 08:03
Iselin Renée: Hei.
Det begynner å bli bra. Venter fortsatt på to lister. De kommer vell snart tenker jeg.:)

Skrevet 11.06.2015 klokka 08:04
Vi har mange sko vi også :-D Rart hvor mye sko man har selv om man bare er to. Jeg må kaste noen, for vi har liten plass og ikke noe bodplass i nye leiligheten.... Ellers trenger vi sånn knaggesystem som dere har :-) Godt når ting kommer på plass :-)

Skrevet 11.06.2015 klokka 08:37
God morgen :) Det der ble kjempedigg, å ha orden er ikke oppskrytt i alle fall og når det er så fint er det jo en fryd, flinka :D Godklæm <3

Skrevet 11.06.2015 klokka 09:19
frodith: skohylle fra IKEA. Ikke dyp og helt topp. Ingen tvil i min sjel om at det er tingen. Liker orden:)

Skrevet 11.06.2015 klokka 09:40
ladyaugust: elsker orden. Hater rot. Passer ikke sammen rett og slett:)

Skrevet 11.06.2015 klokka 09:41
Enig :D <3

Skrevet 11.06.2015 klokka 09:57


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.