hits
07:11
24.02.2015

Jeg hadde meg et uhell for noen år siden som gjør at å bøye nakken min ikke er særlig smart over lengre perioder. Dermed var valget enkelt. Taket måtte taes, og jeg kunne ikke gjøre det.

Kontaktet Blindheim Malerfirma, og han kunne låne meg en kar heldigvis.

Det var bare å flytte vekk møblene, og la han ta seg ut. Hovedgrunnen til at det sprakk viste seg jo kjapt dessverre. For lite skruer da huset ble bygget, og dermed når vi tok ned veggen inn til badet vistes det mye bedre. Så her var det bare å finne frem skrumaskinen, og ikke minst skruer.

Taket er sparklet, og malt to strøk, og jeg er virkelig kjempe fornøyd med innsatsen. Det er ikke ofte jeg har gått til det steget, men kjenner at nå var det helt på sin plass..

Stuen er på plass igjen , og jeg nyter taket mitt for første gang på lenge... Mangler bare at lampen skal komme opp igjen, men venter på en del dessverre... Ting tar tid..)


Masse plast som har pakket inn stua...


Ikke mye flott når det mangler det lille siste...


Ny lampe som lyser opp taket, og jeg er veldig glad det nå er ferdig.:)

Skrevet 24.02.2015 klokka 07:11. Ligger i kategorien Interiør. 14 kommentarer14 kommentarer

Det ble jo kjempe bra! :) Den "family rules" var stilig!

Skrevet 24.02.2015 klokka 07:40
Tenker det er godt å få litt hjelp når man trenger det :-) Man kan ikke gjøre alt, og spesielt ikke om man får vondt av det. Ha en fin dag Vanja <3

Skrevet 24.02.2015 klokka 08:34
Det ble bra det taket. Vi leide også malere til stuetaket våres.Det er ingen god stilling å jobbe med tak hvis man sliter med nakken. Den lampa var utrolig stilig :-D

Skrevet 24.02.2015 klokka 08:35
du har så mange fine innlegg, gleder meg til flere:D

Skrevet 24.02.2015 klokka 09:40
Sommerfugler i magen: Den plakaten/skiltet har jeg kjøpt på Kremmerhuset i Bergen på Galleriet. Den passer så utrolig godt inn med tankene mine..) Likte den, og dermed opp sulle den.
Taket er jeg kjempefornøyd med nå, og endelig sier jeg bare, endelig er det på plass.

Skrevet 24.02.2015 klokka 10:37
frodith: Jeg hadde ikke noe valg. Var så dum at jeg tok taket nede på soverommet selv, og slet med kvalemen igjen i ukesvis etterpå. Det er i tillegg bare maling og ikke sparkling. Nei må nok erkjenne at takarbeidet er over for min del.
Glad det er på plass, og jeg nyter ferdigfølelsen.:)

Skrevet 24.02.2015 klokka 10:38
Åse Helen: Hei. Ja av og til må en bare innrømme at en kommer til kort, og maleryrket er faktisk et yrke en ikke skal kimse av. De er flinke, og presise. Bedre å gå på jobb, gjøre det en kan best selv, og la de som kan tak ta de::)
Lampen kommer fra Bohus. Har sett på den i over to år nå.. Salg til og med. Ikke verst.:)

Skrevet 24.02.2015 klokka 10:40
cakemistress: Takker for det. Blogger jo om alt av interesse, og det som skjer. Hyggelig at du liker det jeg blogger om.:)

Skrevet 24.02.2015 klokka 10:41
Såååå flink du er og så lur som får hjelp til det du ikke kan :D Og DEN fiiine lampa da, jeg elsker de lampene :D Smart med plast. Jeg kjøpte en rull engang men glemte å bruke den, jeg er slik full fart når jeg endelig setter i gang så jeg får ikke skifta engang før jeg er i gang demed har jeg en hel kasse med maletøy med malingsflekker på. Ha en nyyydelig dag og kooos deg <3 klæmmings .)

Skrevet 24.02.2015 klokka 11:32
Sånt er det greit å få hjelp til ja..litt av en jobb .

Takket her trenger også en vask eller ett malingsstrøk..men regner med mannen i huset gjør det...alltid deilig når man får friska opp slike ting...gjør noe med trivselen :)

Så bildene fra den koselige turen til Rotterdam også..litt fereie og kos ..og så litt jobbing..sånn er livet :) Klem fra meg <3

Skrevet 24.02.2015 klokka 14:23
ladyaugust: Plast er et must ved oppussing slik. Man slipper billig unna med mye da. Bruker både plast og papp for å være sikker på at en ikke ødelegger noe. Har egne klær til oppussingen. Ellers hadde det blitt dyrt etterhvert..:)
Lamen er digg den, og endelig er den på plass i stua mi:)
Kos deg masse denne dagen du også..) Jeg har nettopp kommet inn etter noen timer på ski. Det er deilig det.:)

Skrevet 24.02.2015 klokka 14:40
annebe: Ja jeg hadde ferie og taket ble tatt. Ingen dum deal det.
Godt å kunne slappe av innemellom. Har bblitt flinkere til det, men er ikke det letteste bestandig.
Stuetaket ser bra ut, og jeg håper det er ei stund til neste gang nå::)

Skrevet 24.02.2015 klokka 14:41
Det er sant det. Det blir jo myyye mer jobb når man ikke bruker maleteip og plast for da må man hele tiden tørke opp maling man har sølt og klærne...gruff jeg har ødelagt mye altså. Lampa er bare superflott :) Du har fine dager høres det ut som. Jeg elsker å ha ting å holde på med og nå etter to-do-lista har jeg masse tid :D Her ble det full vinter igjen og det liker jeg ikke for jeg går ikke på ski, men sitte ute med kaffikoppen DET liker jeg hahaha <3 tusen takk og kooos deg :)

Skrevet 24.02.2015 klokka 15:57
ladyaugust: Kaffe må vi ha. Sitter i solveggen med den og nyter morningen. Elsker å ta på meg skia og gi gass. Idag ble det noen kjappe runder i bakken. Herlig med fart av og til.:)
Lista er jo kommet, og noe holder jeg jo på med:)

Skrevet 24.02.2015 klokka 18:15


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.