hits
07:05
22.12.2014

I fjord var jeg så heldig at jeg fikk en myk pakke av Mariann. Hun er en dame jeg setter mye pris på , og jeg har kost meg i henne selskap i mange mange år, Det begynte med at hun ble samboer med min onkel, og min mor fikk veldig god kontakt med henne. Jeg har bestandig likt Mariann. Hun  er snill, gavmild og deler gjerne.

Idag har vi noen prosjekter gående sammen, og jeg gleder meg til oppstart på nyåret.  
Men det var ikke dette jeg skulle blogge om. Jeg fikk som sagt en myk pakke, og den ble jeg veldig glad for, men jeg fikk jo ikke gjort noe med den julen 2013. Så nå julen 2014 så henger denne på hytten. Jeg har kjøpt en krans på Kremmerhuset, og også noen pyntegjenstander.

Så bak luke 22 skal dette vises.

Jeg har kjøpt krans, og jeg har rett og slett laget noe selv. Det skjer  ikke så ofte, og da jeg begynte med denne så var det egentlig klart inne i hodet mitt. Det eneste som er feil er jo at den skulle hengt over spisebordet, eller stuebordet, men det er jo ikke min hytte. Kan jo ikke ta helt av her heller.


Det er hjertene som er fra Mariann. Hun har sydd alle og en selv med petch work stoff. Hun har lagt ned timer i gaven til meg.


Nydelige er de.


Jeg elsker stoffene hun har satt sammen. Hun har sydd 6 hjerter og en engel.
Jeg har kjøpt noen tre figurer på Kremmerhuset. De er med her i kransen, og jeg digger sammensetningen av det myke, og disse helt enkel trefigurene.


Jeg har også kjøpt noen kongler i glass på Kremmerhuset. Og engelsen som henger i midten fikk jeg av min datter for noen år siden.


Jeg er veldig fornøyd med jobben min denne gangen. Laget en egen krans.. Av gaver som betyr noe. Det er mitt bidrag denne gangen til kalenderen.

Kransen...


Stjernene..


Engelen....

Skrevet 22.12.2014 klokka 07:05. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer6 kommentarer

En URO rett og slett, som vi kalte det. Sånn som hang under og beveget seg :-) Fin. Moro når man setter sammen litt selv også :-)

Skrevet 22.12.2014 klokka 08:11
frodith: Hei.
Ja er kanskje en uro.
Jeg likte i alle fall og holde på med dette, og det er en fin fin måte å få vist frem gaven .
Dette er ikke noe jeg har gjort mye av, men frister å holde på::)

Skrevet 22.12.2014 klokka 08:59
haha den var fin og den ligner litt på lysekrona jeg lagde :D Jeg elsker slike litt mer robuste ting :D Ha en nydelig dag du <3 godklæmme :)

Skrevet 22.12.2014 klokka 12:07
ladyaugust: Ja gjør kanskje det du. Robust må det være. Spesielt oppe på hytta synes jeg.:)
Kos deg nå bare to dager før jul, og klem til deg også.

Skrevet 22.12.2014 klokka 12:49
Så koselig med en slik gave som hun har sydd selv..og de hang jo veldig fint i den kransen..litt rustikt preg over det...med de trefigurene innimellom..Kos deg med kvelden og julestemningen <3

Skrevet 22.12.2014 klokka 17:03
annebe: Hei du. Ja jeg er virkelig glad for det jeg har fått. Hun kjenner meg og vet hva jeg liker uten tvil. Det å lage det til slik med litt rusi´tikk ble prikken over ien..)

Skrevet 22.12.2014 klokka 18:33


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.