hits
08:32
21.12.2014

Det nærmer seg så utrolig fort. Jeg kjenner jeg har sommerfugler i magen av hele kalenderen. Føler virkelig at jeg har fått vist frem de tingene jeg har, og de som betyr mye.

Bak luke 21 vil jeg at dere skal bli kjent med en stor nisse.Han er noe for seg selv der han står i gangen og ønsker dere velkommen inn i huset.

Jeg fikk denne nissen av mamma og pappa for veldig mange år siden, eller alt er jo relativt. Vi skulle feire julen i Janaveien, og familien kom, både min familie og Terjes familie. Julen 2001. Det ble en nydelig feiring, og vi koste oss masse den kvelden. Nå i ettertid er jeg veldig glad for at vi fikk denne samlet. Det ble siste gang faktisk, og det er greit å kunne tenke tilbake på en slik kveld så mange år etter at noen har gått bort.


Denne store nissen er kjøpt på Lysestøperiet i Namsos. Den gamle togstasjonen. Desverre er plassen lagt ned nå. Jeg har gått der inne i  mange timer og nytt deres utstillinger, og virkelig kjøpt masse flotte lys. Denne nissen hadde blitt stående igjen etter julesalget, og da klarte ikke mamma å la være. Den kom hjem til meg i en stor stor sekk. Å pakke denne ut var veldig gøy. Han står pent så lenge han har stokken med seg, men desverre er den ene handen hans borte.. Han har falt i bakken mang en gang? Men han er stolt og flott, og jeg digger han::)


Ingen liten nisse dette nei::)

Skrevet 21.12.2014 klokka 08:32. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer2 kommentarer

Så koselig den var med den gangen dere alle var samlet :-) OG at det var en så fin feiring :-)

Skrevet 21.12.2014 klokka 08:55
frodith: Ja koselig med store sammenkomster. Jeg har ofte huset fult, men dette var spesielt hyggelig.:) Skulle vært flere ganger..)

Skrevet 21.12.2014 klokka 09:22


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.