hits
07:00
15.12.2014

Det er utrolig koselig å se på de tingene jeg har pakket opp, og som ligger pent, eller rettere skrevet de sitter og står hvor de er plassert rundt omkring i huset. Dagene går så innmari fort, og jeg sitter på kveldene og nyter synet.
Bak luke nr 15. skal dere få møte noe annet jeg faktisk har kommet frem til helt av meg selv.

Wilroy&Boch Julepynt

Jeg har jo stått i butikk i noen år, og jeg har solgt mye av dette flotte settet. Jeg liker det meste de kommer med, men har valgt å kjøpe noen av de små slik at det ikke blir for pragende. Ikke er det rimelig heller, men vell verdt det da. De jeg har funnet frem til står pent på hytta.. Noe med kosen der oppe som passer fint inn. Det hele begynte med at det var en diskusjon på jobben om dette var fint eller ikke.. Jeg mente jo at det ble i det meste laget, men ble jo nedstemt av de andre. Da måtte jeg gå noen runder med meg selv, og faktisk titte på de både vell og lenge. Jo mere jeg så på de jo mere så jeg sjarmen. Så den første kom i hus julen 2011. Jeg håper det kommer flere etterhvert. Kan ikke si annet.


Finnes det noe mere koselig? En som skal oppfylle ønsker. Det er mangt en kan ønske seg, og ikke bare gaver..)


Dette er den jeg kjøpte meg først. Jeg håper jeg er heldig og får noen flere i årene som kommer. Dette er samle objekter for min del.:)

Skrevet 15.12.2014 klokka 07:00. Ligger i kategorien Interiør. 2 kommentarer2 kommentarer

Vi har mange sånne nisse-figurer hjemme i barndomshjemmet på landet :-) Samme typen som disse :-) Koselige synes jeg, minner meg om MIN barndom :-)

Skrevet 15.12.2014 klokka 10:56
frodith: Ja det er jo minner som skaper stemningen. Jeg synes de er flotte, og jeg ønsker meg en ny figur hvert år fremover.:)

Skrevet 15.12.2014 klokka 12:11


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.