hits
20:00
03.12.2014

Som sagt så gjort. De ringte forsikringsselskapet, og de la seg helt flate i forhold til hva som hadde skjedd. Husk dette var 22. Desember. Ikke bare bare å få julen på plass igjen da.

Forsikringsselskapet sende mange folk. De plukket ned alt sammen av gardiner, tepper osv. Det var noen som vasket resten av dagen, og malerne overtok etterpå. Alt ble renset. Alle møblene, og alle tingene deres. tenke seg til oppe i alt dette så lo svigermor. Stakkars svigerfar. Han så ut som en som virkelig hadde gjort det stort.  Noe han da også hadde gjort spør du meg.

Huset kunne brukes på julaften så rent som bare det. Om en ikke all aske gikk bort fra sofaen så varte den i mange mange år til. De feiret jul med bestemor, og tanter. De hadde en kjempe koselig kveld, og jeg tror aldri hun glemmer utrykket i ansiktet på Nils når hun tenker tilbake. Vi har ledd mye sammen av denne fortellingen. Jeg skjønner den dag idag ikke hvordan hun klarte å forholde seg så rolig, men jeg må si at slik er hun som perosn. Helt fantastisk.
Skrevet 03.12.2014 klokka 20:00. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer3 kommentarer

For en spesiell fortelling :-) Og en flott svigermor <3 Og forresten, det var et nydelig bilde du hadde der :-)

Skrevet 03.12.2014 klokka 21:42
Oi så bra at alt ble bra igjen <3 og til julaften tilogmed. Nydelig fortelling om ting som ikke går helt etter planen. Gooodklæmme <3

Skrevet 04.12.2014 klokka 00:35
ladyaugust: Ja det gikk bra heldigvis. Det er bare det at denne fortellingen viser at livet går jo ann?. Selv om vi møter noen brå svinger.

Skrevet 04.12.2014 klokka 07:47


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.