hits
05:00
03.12.2014

Dette blir nesten som en ny utfordring for min del. Jeg har så utrolig mange gode minne knyttet opp imot pynten min, og det å dele den slik gjør i alle fall at min julestemning stiger sakte men sikkert til topps.

Bak luke nr 3 skal dere få møte en kule jeg er veldig glad i.Nok en gang har denne hengt på treet i Lauvstien 4 for mange mange år siden. Mamma fikk en periode med glass elsking, og denne stammer nettopp fra den tiden. Jeg kan ikke ha vært mer enn rundt 10-12 år gammel. Hun var ute 23 Desember, og hun fikk et godt tilbud nettopp fordi det nærmet seg jul. Det var ingen selvfølge før at det ble 50% på julevarene den dagen. Ofte ble det nedsatt i romjulen.. Det er andre boller kontra nå.

Hun kom hjem med to esker a fire store såpebobler... De ser ut som det, og er virkelig et syn. Jeg har hjulpet til med juletrepynting i så mange år jeg kan huske tilbake, men disse kulene hengte hun opp selv. Det ble døden for den ene kulen allerede da. snakker om ansiktsuttrykk... Jeg smiler nå, men det gjorde jeg ikke da. I alle fall slik skjedde flere år, og hun hadde til slutt bare to igjen. De flyttet hjem til meg for ca 10 år siden, og til nå har de i alle fall overlevd.:)


På sin vante plass henger den så utrolig fint.

Skrevet 03.12.2014 klokka 05:00. Ligger i kategorien Interiør. 11 kommentarer11 kommentarer

Fine kuler og gode minner om mammaen din :-) Koselig måte å ha kalender på dette Vanja <3

Skrevet 03.12.2014 klokka 06:56

TNN

:)

Skrevet 03.12.2014 klokka 07:09
Nydelige kuler og gode minner <3 Jeg husker de glasskulene, jeg tror jeg har knust en dullion av dem faktisk. Nå har jeg slike kuler som man kan bruke som sprettball..for hundene pleier å velte treet en gang eller to i løpet av jula og DA er det bra med slike kuler. Ha en nydelig dag kjære du <3

Skrevet 03.12.2014 klokka 07:49
frodith: Hei du. Ja ikke sant. Vi har jo de fleste av oss mye pynt. Hvorfor vi har det er jo en annen sak. Kan være greit med en vri da.
Masse minner i pynten min heldigvis.

Skrevet 03.12.2014 klokka 07:51
Så fine de var, jeg har ingen kuler fra barndommen. Men jeg bruker alltid de samme kulene jeg har hatt i "alle"år , det er så koselig å ta frem ting man er glad i :)

Koselig å høre historien om moren din også .

Klem og fin dag til deg <3

Skrevet 03.12.2014 klokka 10:51
annebe: Jeg har vært heldig slik. Mange av kulene jeg har kommer fra hjemme, og når vi har vært og shoppet sammen. Da blir det enda koseligere for meg. Jeg prøver å holde minnene litt levende spesielt rundt viktige ting. Til vanlig er det jo hverdagen som tar all tid.:)

Skrevet 03.12.2014 klokka 13:21
ladyaugust: Ja kulene er virkelig flotte. Jeg har sett at det har kommet noen som ligner,men de er hakket mindre faktisk.
Hunden min har ikke veltet treet enda, men det ene året for det en katt oppi det. Var litt engstelig da::)

Skrevet 03.12.2014 klokka 13:22
Vettu hva eller en julemorgen for noen år siden...så var det mildvær og gjørmete utenfor og vi sovna griseseint da vi la oss lillejulaften for det var såååå mye å vaske og rydde og pynte, så da jeg endelig våkna til nystriggla hus med grønnsåpelukt i hver krok.....så var jeg såååå trøtt at jeg åpna døra og slapp begge hundene ut...10 minutter seinere, ...åpna jeg døra og slapp dem inn....DET skulle jeg aldri ha gjort! De var gjørmete over haug, jeg kødder ikke engang men de løp oppisofaene, ned og inn i spisestua rett i juletreet og velta det mens de rista gjørmevann til en meter oppetter veggene og så inn på kjøkkenet. På 2 minutter så så hele huset(foruten badet) ut som en krigs-sone. Alt av vegger og gulvtepper og gulv og sofaer måtte vaskes I tillegg til at nesten alle barnålene løsna i sjokket over å plutselig få to villbajaser oppetter stammen. Fyttisjiiiten da var jeg skikkelig dritforbanna. Note to myself: ALDRI slipp hundene inn FØR man har sjekka hvordan de ser ut hahaha goood onsdag kjære du <3

Skrevet 03.12.2014 klokka 13:31
ladyaugust: Oioi.
Jeg tror faktisk jeg hadde blitt sint da. Må si det som det er.
Hundene og kattene har jeg stort sett kontroll på, men jeg har jo hatt barn i hus i mange mange år, og de kan gjøre mye rart du.
Gjørmete hus? Done, sølete hus?Done. osv.
Det lønner seg å følge med uten tvil.:)
Bra du har lært da, men utrolig kjedelig når en står midt oppe i det. Hjelpe meg.
Minner meg faktisk om svigermor. Tror jeg skal legge ut den::)
En ting er sikkert som sjokko for deg er du for meg. Smilet komme rpå plass med en gang.:)

Skrevet 03.12.2014 klokka 13:35
Ja både dyr og unger finner på mye rart Du er sånn full farrt :done med ting liksom, hos meg tar det myyyye lengre tid. men jeg har lært en ting ...det blir mye mindre å gjøre om man passer litt på haha sååå bra <3

Skrevet 03.12.2014 klokka 13:54
ladyaugust: Ja med done tenker jeg at jeg har vært med på det meste av uhell jeg også.:) Les det siste innleget mitt du::)

Skrevet 03.12.2014 klokka 13:57


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.