hits
07:23
02.12.2014

Julekalenderen fortsetter for min del. Idag har jeg kommet frem til en liten sak.. 


Jeg har hatt denne lille fyren med meg siden den julen jeg var 7 år gammel. Jeg kjørte sammen med min far nedover til Oslo. Han skulle nedover for et eller annet. Hva var aldri viktig for meg, men det som var viktig var at jeg fikk lov til å være med han alene. Vi kjørte, og da vi kom til fjellet var min far trøtt. Han la seg ned til å sove. Jeg var jo ganske spent der jeg var i baksetet, og hadde litt vanskelig for å sove. Alikevell har jeg nok sovnet fordi jeg våknet av tusling? Det knitret i snøen, og noe nærmet seg bilen. Jeg var ei lita jente mørkredd og ikke minst livredd. Mørkt var det, og pappa sov. Jeg lå under et ullpledd og prøvde å la være å se?. Det klarte jeg jo ikke. Jeg tittet forsiktig ut av pleddet, og der sto det en "heks". Mørkt kledd med skaut på seg. Skummel var hun. Jeg fløy under teppenet igjen, og der ble jeg til pappa våknet. Jeg turte ikke å si noe før etter at vi hadde kommet hjem  igjen. Da fortalte jeg det til min mor?. Ja ja et lite sidesprang ble det her, men poenget er at min mor ga meg denne lille fyren da jeg hadde fortalt henne hva som hadde skjedd den natten. Jeg skulle få et minne for livet sa hun. Det stemmer også. Jeg kan ikke tenke på Oslo turen den desemberen uten å tenke på den gamle damen helt sortkledd i et stort skjørt, og skaut på hodet. Når jeg ser på denne karen smiler jeg nå og tenker hun var nok bare nysgjerrig tross alt. Hils på en som måtte trøste meg?.

Møt min lille tapre venn:


Han er ikke rød lengre stakkars. Han er mere orange nå.


Smilende og blid er han i alle fall.
Skrevet 02.12.2014 klokka 07:23. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer4 kommentarer

Så herlig og godt minne, på en liten skummel opplevelse først. Sånne ting må man ta vare på, det er de som betyr noe :-)

Skrevet 02.12.2014 klokka 08:16
Fin liten kar det der :) Koselig å ta vare på sånne minner. Tenker at opplevelsen med heksa satte spor. Ble du redd for mørket etter det?

Skrevet 02.12.2014 klokka 11:16
frodith: Ja det er litt av et minne... Skremte vannet av meg hun dama, mens nissen gjør jo opplevlsen til noe helt annet.:)

Skrevet 02.12.2014 klokka 12:36
lulltove: Hei.
Jeg ble ikke mørkredd, men var egentlig ganske redd mørk kledde damer i ei lang stund etterpå... Ikke noe kjekt med mennesker som tusler rundt omkring bilen i total mørke..

Skrevet 02.12.2014 klokka 12:37


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.