hits
12:25
08.10.2014

Da er jeg igang igjen med et prosjekt som er ? Litt stort kanskje. Det skal rives vekk gammel tapet av 65 kvadrat, og det skal settes opp ny tapet selvfølgelig. Jeg er jo utrolig glad i å holde på med slikt, og jeg kjenner at dette blir kjekt. Har sittet inne på nettet og lett etter tapeter, og har vært på Malingsfabrikken også. Lånte med meg en bok derifra, men mest for å se hovedfargen i bakkgrunnen.

Jeg har lett inne på ebay. Der er det utrolig mye flott, og jeg fant mange jeg liker selv, men nå er det ikke til meg da. Så her må tenkehetten på, og jeg må faktisk bruke de små grå, og ikke minst skal dette vare i mange mange år. Ikke alle liker omveltninger som er så store så ofte som jeg liker de?.
Grunnen til at jeg har vært inne på ebay er at Diva Andrea ofte kjøper ting derifra, og hun legger ut bilder før og etter. Det har sett bra ut, og nå har jeg falt for fristelsen til å handle jeg også. Når det dreier seg om 15 ruller så vil det bli en utrolig høy kostnad her hjemme. Alle tapetene som er flotte idag ligger i alle fall på 500,- for rullen, og de fleste jeg har funnet er imellom 700-900,- Da snakker vi høy kostnad. De jeg har funnet nå koster kun 300,- for rullen, og jeg håper virkelig at de smeller til og passer perfekt inn. Det vil tiden vise. Har også lyst til å bryte på to av veggene hennes da det er snakk om to etg. og hvorfor ikke ha en brytning på begge?  Der har jeg lyst på blomster, men vet ikke om det går i mål..


Dette kommer til å bli et helt annet inntrykk. Gangen og resten av kjellerstuen blir en felles oase med et annet materiale enn hva hun har fra før. Noe spent på fargene i denne tapeten, og jeg gleder meg til at den kommer.

Tapeten ankom i går den, og jeg kunne med lettelse se at fargene var helt i hennes stil, og det var også en grei overflate på tapeten så nå er det bare å få bort alt sammen av gammel tapet, og ikke minst sette i gang med sparklingen. Det er gamle plater med mye jobb på så prosjektet kommer nok til å ta en del lengre tid enn hva jeg trodde, men det blir nok veldig bra. Hun er usikker på hva vi skal gjøre med to vegger, og det får vi bare se etter hvert. Planen er klar. Nede bak sofaen begynner jeg med Sparkling, pussing, deretter grunning før jeg setter tapeten opp. Så får vi se hvordan den ter seg på veggen. Viktig i forhold til de store flatene som skal opp.

Skrevet 08.10.2014 klokka 12:25. Ligger i kategorien Interiør. 10 kommentarer10 kommentarer

Så spennende :) Det blir dyrt når det er snakk om så mange ruller ja....så hurra for eBay :) Jeg har vært veldig fornøyd med de aller fleste tapetene jeg har bestilt derfra, og de fleste tilbyr også tapetprøver...Noe som kan være smart når man skal kjøpe så mye :) Masse lykke til Lady V :)

Skrevet 08.10.2014 klokka 12:31
Herlig der var du jo :D Og det var litt av et stort prosjekt og heldige venninnen din som får slik eksperthjelp :D Ebay er jo kjempelurt, men du blir det mye toll på det du handler (det man handler under 200 kroner er jo gratis uten toll) Gleeder meg til å se når du blir ferdig <3 goood klæm og lykke til :)

Skrevet 08.10.2014 klokka 13:28
For et pågangsmot og prosjekt. Jeg liker at det blir pusset opp, men liker ikke å gjøre jobben selv......

Skrevet 08.10.2014 klokka 14:30
Jeg tenker du får fres på dette i løpet av helgen og er ferdig på en -to-tre, som vanlig, uansett hvor du holder på :-) Og gleder meg til å se det ferdig :-) Vi får vel se?

Skrevet 08.10.2014 klokka 15:43
Diva Andrea: ja så at de hadde et slikt tilbud, men jeg trodde på den. Dermed ble den bestilt. Flott er den, og jeg tror dette skal bli bra:)

Skrevet 08.10.2014 klokka 22:56
ladyaugust: hei du. Jo da er her litt. Dagene løper unna. Døgnet har ikke nok timer. Mange prosjekter nå. Komme i form og size. Huset der, et i hjem bygda og mitt eget.
Toll blir det litt av, men alikevell verd det. Ser frem til ferdig resultat jeg også.

Skrevet 08.10.2014 klokka 22:59
lulltove: Heldigvis er vi alle forskjellige. Jeg liker denne jobben veldig godt.

Skrevet 08.10.2014 klokka 23:00
frodith: Hi hi. Nei blir ikke ferdig i helgen. Jeg har høst ferie og tatt med meg minsten og en venn opp på fjellet. Så jeg skal slappe av og nyte noe dager.
Det er i alle fall 14 dager med fulle dager før jeg er klar med denne oppgaven.
Skal vise resultatet selvfølgelig.

Skrevet 08.10.2014 klokka 23:04
ja vet dagene bare flyr avsted, plutselig er det bare mandag igjen. Morro å se hva du holder på med såklart <3

Skrevet 08.10.2014 klokka 23:23
ladyaugust: Ja morro og holde på med og, men kjenner jo litt på hva jeg holder på med. Litt mye av og til... Satser på at det blir bra.

Skrevet 09.10.2014 klokka 07:14


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.