hits
08:00
02.10.2014

Tapet fant jeg selvfølgelig på Bergens Malingsfabrikk som vanlig. En kjapp tur inn dit har løst mang en tanke for min del det. Jeg har tatt av den gamle strien, og sparklet hullene som er på veggen. Har vært ute og kjøpt grunning til veggen da tapeten er helt lys. Ser ikke fint ut med mørkere flekker under da. Så nå skal sparkelet tørke, pusses. Deretter grunner jeg, og så skal tapeten på plass. Gleder meg til å sette igang som vanlig jeg. Dette er gøy rett og slett.
Gangen er ferdig tapetsert her nede nå, listene er kommet på plass, og jeg har fått montert opp alt som ble tatt ned forr å tapetsere. Fargen skled rett inn med resten, og nå er det bare gulvlistene som mangler her nede så er vi på plass igjen.. Kjapt og greit.Så er det utstikket opp jeg skal fortsette med å få på plass. Det kommer til å bli bra med samme faargen som nede. Gang og loft i samme sjanger, og tråd gjør at det ser mere helhetlig ut sammen, selv om gulvene er ulike. Trenger en ny skohylle her nå.

Har også pusset opp skapet mitt lit. Det har fått litt maling og tapet så nå er det håp om at det skal bli bra.


Noe fornøyd nå ja. Skapet er ferdig tapetsert, og jeg liker det nye utseendet det fikk. Mye lysere,  og nå skal jeg sette inn et lys der også. Loftstuen ble bra til slutt.
 

Skrevet 02.10.2014 klokka 08:00. Ligger i kategorien Interiør. 3 kommentarer3 kommentarer

Dette blir jo spennende da, som vanlig :-) Kos deg <3

Skrevet 02.10.2014 klokka 08:05
God torsdagsmorgen frøken! Håper dagen din blir kjempe fin, selv har jeg hatt min aller første uke på jobben denne uken - så jeg er i tipp topp humør! :-D

Jeg er egentlig ikke noe fan av bloggere som reklamerer for seg selv, så dette er ikke ment å være reklame men heller et vennlig lite tips fra meg :-) Jeg velger nemlig å gi bort men splitternye kjole fra nelly.com (ny pris: 399,-). Jeg gir den bort til en av dem som kommenterer dette ( http://www.vektlofterjenta.com/2014/09/29/konkurranse-slik-kan-du-fa-en-splitter-ny-kjole-fra-nelly-com-til-0/ ) innlegget, på grunn av at kjolen var for stor i størrelsen til meg, og jeg ventet for lenge med å bytte den.

Grunnen til at jeg forteller deg dette er fordi jeg ikke har fått særlig mange som har kommentert innlegget enda, og tenkte derfor at om du er interessert er det altså så og si ingen andre som har kommentert enda :-) Vil du ha den, kan du få den! Du er forresten et av mine største forbilder innen bloggverdenen, og jeg ser sinnsykt opp til deg! :-)

Kleem.

Skrevet 02.10.2014 klokka 08:37
frodith: Ja ikke sant. Bestandig noe jeg henger fingrene i og det er kjekt når fremganger kommer.

Skrevet 02.10.2014 klokka 09:00


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.