hits
20:19
28.08.2014

Huset er nyvasket, og det er sol ute. Hva er vell bedre enn at det nærmer seg helg da?.


Har flyttet litt rundt på ting, og jeg må si meg godt fornøy med endringene. Gleder meg til høsten , og å tenne på denne lykten igjen.


Buddaene mine har litt selskap i denne lys lykten, og jeg liker at den er så stor..


De nye putetrekkene har fått fyll og havnet i sofaen. Kun to av de tre foreløbig. Ser for meg at jeg skal sy på noe ekstra på i alle fall den ene. Hva det blir er jeg ikke helt sikker på enda, men noe kommer nok på plass..


Så vellkommen skal du være helgen, og jeg gleder meg stort? Hvorfor, jo det kommer senere.:)

Skrevet 28.08.2014 klokka 20:19. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer8 kommentarer

Ja, da er du vasket og klar også :-D Og du har det så fint at DER er det nok bare gøy å vaske. Det er det IKKE her skal jeg love deg ;-D Men nå blir det godt med helg, nå kan den bare komme :-)

Skrevet 28.08.2014 klokka 21:28
frodith: Jeg har jo jobbet mye for å få fet slik og jeg elsker at det er så åpent. Sakte men sikkert kom alt på plass.
Hvorfor er det ikke gøy hjemme hos deg? Det er jo der dere bor.:) viktig å kose seg hjemme:)
Riktig god nyvasket dag til deg:)

Skrevet 29.08.2014 klokka 07:04
Fordi vi leier, det blir slitt, skal alltid kanskje måtte flytte ut snart, blir ikke pusset opp av hverken oss eller eier, og det er alt for lite, og ståt ting overalt. Da er det vanskelig å vaske :-P

Skrevet 29.08.2014 klokka 07:45
frodith: Oi da? Jeg hadde ikke klart å leve med det hengende over hodet. DA jeg bodde i Oslo var det slik, og jeg måtte bare komme meg bort. Det gjorde noe med humøret.
Skjønner deg godt da.
Har dere ikke tenkt på å få noe eget, og komme bort fra det som det er.:) Du drømmer jo ofte om landet. Togene inn til Oslo er kjappe, men kanskje mannen din jobber like tett som deg, og at det blir vanskelig.
Jeg ser i alle fall at det ikke er så gøy med vaskebøtta når det er slik.:)

Skrevet 29.08.2014 klokka 08:14
Så koselig du har det :D Jeg digger stueboret ditt :D Det ser så robust og rått ut liksom :) Her VAR også huset vaska og rydda FØR helga men nå ser det litt ut som det har vært et troll her i natt og snudd huset oppned og så rista det, pjuh, i gang med seg liksom ;) Ha en fiiiiin dag <3

Skrevet 01.09.2014 klokka 09:14
ladyaugust: Ja helgene blir slik innimellom. Hos meg er det fortsatt rent og pent, og det skal jeg nyte i dag. Stuebordet passer inn merkelig nok med tanke på resten av tingene mine. Det er herlig å ikke være redd for det.:)

Skrevet 01.09.2014 klokka 11:35
Herlig interiør;) Elsker å lese bloggen din, sjøl om eg ikkje kommentar oftes her.. Og anna ting eg likte den firkanta bord ved sofaen..Kor kjøpte du hend?? Har nu anskaffa meg ei nytt modul sofa i skinn...gled meg..;) Natta ;)

Skrevet 03.09.2014 klokka 23:03
Karin: Hei.
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Sofabordet mitt kjøpte jeg på Bohus. Det bryter med alt annet her i huset, og det er vell nettopp derfor jeg fant ut at jeg måtte ha det. Det er røft, og tåler mye, kontra det Slettvoll bordet jeg hadde her tidligere.
Bordet er 80x80 cm og passer perfekt til mitt bruk. Bruker ikke det bordet som spiseplass..)
Bestandig kjekt med litt nytt, og skinnsofaer er enkle å holde reine, men jeg byttet inn min da det ble for kaldt om vinteren. Lykke til, og jeg skjønner at du gleder deg.:)

Skrevet 04.09.2014 klokka 07:15


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.