hits
10:27
22.08.2014

En kan snakke om at ting ikke bestandig går etter planen, men når en roter med tre eller flere planer samtidig, ja da kan det fort balle på seg skjønner jeg. Nok en gang er et prosjekt blitt til noe mere enn først tenkt.

I går holdt jeg på med å flytte tingene opp på gutterommet, mye som skal opp og på plass der inne før jeg kan si at nå er rommet ditt klart. Han har jo selvfølgelig skjønt at noe er på gang, og er ivrig som få på å komme i orden der inne. Heldigvis tenker jeg for til å begynne med var han allikevel ikke klar for den flytte prosessen jeg hadde satt i gang.

Så fant jeg frem tapetene som skulle inn på rommet til jenta mi, og gjorde meg ferdig med pussingen av sparklet, og kunne sette opp to lengder... Da ble jeg stående å se på hennes utnyttelse av  skap plassen. Den er ikke god nok. Det endte med en melding der jeg lover henne samme skap som bror nettopp fikk mot at hun skulle endre litt på rommet. Jippi... Kom tilbake fra henne da. Så da var det bare å begynne å ta ned den gamle strien, og jeg kom godt i gang. To av veggene er helt frie nå, og Stolmen er lagt ut på Finn. Så får vi se hva resultatet blir.

Ut for å finne en tapet til slik at resterende av veggene blir noe bedre de også. Jo da jeg fant jeg fant. En grå tapet med striper som passer til den duse lilla tonen som kom opp i går. Malingsfabrikken var et valg det er enkelt å leve med, og som alltid fant jeg tapetene... Dermed blir det lys lilla grå og hvit der inne også, hele huset er nå snart i de fargene. Ikke mye som skiller seg ut lengre. Kun gutterommene med den grønne klokke tapeten.:)

Hørt om at make gulv skaper en enhet, men nå er hele huset snart i en skala.... Noen tenker kanskje kjedelig, men jeg tenker lettvint her. Jeg liker de fargene, og de er lette å jobbe med. Både når det kommer til jul påske og høst.
Så nå får vi se hvordan resultatet blir til slutt oppe på loftet. Begge soverommene kommer i ny drakt, og så må jeg pusse skorsteinen inne på loftstuen etter at jeg fjernet skiferen. Lyst blir det når alt det mørke forsvinner.

Skrevet 22.08.2014 klokka 10:27. Ligger i kategorien Interiør. 6 kommentarer6 kommentarer

Dette blir så bra :) Du imponerer stadig :)

Skrevet 22.08.2014 klokka 10:30
Diva Andrea: Hie du.
Tusen takk.
rommet hennes er ikke så lite. Det er vell 19 kvadrat om jeg ikke husker feil. Det ble gjort et slett arbeid der inne fra min side for 6 år siden da jeg ikke hadde tid egentlig. Har irritert meg over strien jeg den gang la, og den som var igjen fra vi bygget nesten... Tørr og ikke lengre fin. Elsker jo og tapetsere, og se resultatet fort. De tapetene passet som hånd i hanske sammen, og den lilla er jo en feilbestilling jeg tok ut da jeg holdt på med trappen. Bommet på nr, og har hatt den liggende siden to stk ruller. Nå passer de perfekt, og fikk nesten brukt opp begge rullene.:) Da blir vi fornøyd..)

Skrevet 22.08.2014 klokka 11:11
Herleg og lyst. Flink du er å tenke heilheit, lyst, opent, fresht og friskt. Kosar deg ser det ut som sjølv om prosjekta ein har , ofte har ein tendens til å balle på seg so blir det jo super bra til slutt. Er slik her hos meg og :) Nokre gongar blir det pause, for det blir so mykje at ein må tenke seg litt om.. Godt når slike ting blir ferdige. Og kjekt at dei som er involverte blir fornøgde :)

Skrevet 22.08.2014 klokka 13:35
karenmarenmette: Ja det er en helhet jeg er ute etter. Jobber mye med det nettopp fordi det gjør alt så mye enklere.
Har vært og kjøpt skapet på IKEA idag og har montert det mens gubben har listet ferdig de små ulistede partiene der rommet ble delt i to.
Så her er det arbeidsfordeling på gang.
Jenta fornøyd og minsten så nå blir det bare gøy.
Tapetsere ferdig i løpet av mandagen så er jeg i mål:)

Skrevet 22.08.2014 klokka 22:46
Herlig å fordele. Ikkje nødvendig å kunne alt. Viss ein kan kvar sine ting. Godt å ha behov for kvarandre. Kunne hjelpes åt :) ha ein fin mandag og lykke til vidare med prosjektet, Vanja..

Skrevet 25.08.2014 klokka 10:33
karenmarenmette: tusen takk. Bestandig greit med arbeidsfordeling:) det nærmer seg slutten nå:)

Skrevet 25.08.2014 klokka 11:18


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.