hits
17:57
18.08.2014

De ble borte i 14 dager, kun 14 dager fra de hentet til de ble levert på døren igjen. Er vell hva en kan kalle for service.

Stolene mine ba om nåde etter litt røff behandling?. Not. Stoffet var rett og slett ikke sterkt nok for disse Sting stolene kjøpt på Bohus. Jeg har selv solgt møbler, og er det noe jeg har vært opptatt av så er det hva de forskjellige stoffene skal tåle av vask og behandling. Alle som har jobbet med litt stoffer lærer fort de viktige forskjellene som er ute og går. Hjelper ikke med flotte stoffer om de faktisk ikke tåler annet enn å stå på utstilling. Det kan jeg trygt si at det gjorde de med det gamle stoffet. Gikk ikke mange ukene for jeg merket at nupping og løse tråder var å se. Jeg klaget, men fikk beskjed om feil bruk.

Jeg klaget en gang til uten at det hjalp, og jeg begynte til og med å se på nye stoler av samme type nettopp fordi de er så gode å sitte i. Heldigvis kom vi over en møbelsnekrer som har vist seg stødig, og ikke minst veldig flink i faget sitt. Jeg kjøpte inn et kraftig godt ullstoff, og ventet på den leveransen. Stoffet kom i hus etter ferien, og stolene ble hentet her hjemme. Så var det bare å vente?.


To stk stoler og krakk i ny drakt. Gjett om jeg er fornøyd med resultatet da. Jeg bestilte 9 meter fordi jeg ønsket meg noen puter også. Så nå har jeg tre stk jeg kan sette i sofaen. Må bare ut og kjøpe innmaten først. 40x40 puter så det kan jo ikke bli så vanskelig vil jeg tro. Mønsteret er helt jevnt og det er med fryd jeg kunne sette meg ned i godstolen igjen.


Pent sydd uten tvil og med glidelås.


Så nå skal jeg nyte Sting stolene mine i mange år til. Gjenbruk er ingen dum ting, og spesielt ikke når et møbel er noe en setter pris på slik som disse stolene. Å finne godstoler som passer til alle og enhver er ikke bestandig det letteste. Det handler om at formen skal passe flere enn den ene. 

Skrevet 18.08.2014 klokka 17:57. Ligger i kategorien Interiør. Ingen kommentarerIngen kommentarerSkriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.