hits
14:38
18.08.2014

Jeg klarer liksom ikke å la være når det er ting som skal skje.

Min største gutt er snart klar for å spre vingene sine selv, og dermed skal rommet hans gjøres om. Jeg hadde egentlig tenkt å ta kontoret oppe, men har kommet frem til at det er jo bedre å ha kontoret nede ved inngangen. Det er bedre med kontakter der, og ikke minst bedre lys. Så den som skal flytte på seg blir da minstemann. Han vet ikke om det pr idag, og slik har jeg tenkt å holde det til jeg er ferdig der oppe.


Tapeten er fjernet, og det vitner om den gule tiden da jentene delte dette rommet. Gult er ikke kult her inne lengre.:)


Mye rot, men det kommer seg. Har malt taket to strøk, alle veggene to strøk, og ikke minst listene. Deretter er tapeten kommet på plass, og rotet forsvinner...

Må male taket, og ikke minst veggene. Har igjen av tapeten jeg satte opp på rommet hans, og nå er det på tide å satse litt friskt der også. Sengen nede på rommet hans ble en katastrofe for å si det mildt. Å komme seg opp i den er en ting, men når den skal skiftes på er det en jobb av en annen verden. I tillegg har den blitt utrolig lealøs der den står, og han drar venner med seg opp i sengen. Jeg venter bare på smellet egentlig, og slik kan vi ikke ha det.

Så da skal jeg flytte om på en del ting, og så satser vi på at vi kommer i orden med rommene snarest. Tre stykker som skal endres litt på, og ikke minst så kom datteren min, og ville gjerne tapetsere litt inne på rommet hun også. Blir ikke arbeidsledig med det første jeg. Det er jo også den beste delen da.:)Det blir friskt der oppe nå.:)


 

Skrevet 18.08.2014 klokka 14:38. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer4 kommentarer

Så stilig tapet :) Blir et energigivende kontor det tenker jeg :)

Skrevet 18.08.2014 klokka 17:31
Diva Andrea: Tror du så litt feil. Dette blir det nye rommet til minsten. Kontoret kommer på plass senere, men er den samme tapeten der også.:)

Skrevet 18.08.2014 klokka 18:19
Alltid noe å endre på og holde på med :-) Kom til meg så får du litt å gjøre :-D

Skrevet 18.08.2014 klokka 22:18
frodith: Ja det var det da.
Mange som trenger litt hjelp harjeg skjønt.
Glad jeg liker å holde på med slikt jeg. Det gjør det så mye enklere også..)

Skrevet 18.08.2014 klokka 23:17


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.