hits
00:53
05.08.2014

Det har vært en laaaaang helg. Mye jobb som er gjort på kort tid. Det er malt på 83 kvadrat med gulvflate to strøk. Det er strippet tapet på en vegg, og deretter satt opp ny. Taklistene har endret farge, lampene er skiftet ut, og noen nye lampeskjærmer er satt på. Har tatt ibruk gjenbruk for alt det er verdt, og det har vært en gøy opplevelse. Ikke minst fordi datteren min valgte å hjelpe til.

Ved siden av ovnen er den veggen som ble strippet, for deretter å få en ny tapet opp. Tapeten er kjøpt hos Malingsfabrikken i Godvik. De har et utrolig godt utvalg der inne, og for en gangs skyld var det bare 400,- pr rull. 

Jeg liker den utrolig godt på veggen. Den gir rommet litt mere karakter, og en slipper samme følelse i hele rommet. Det er store vindusflater, og det slippes inn masse lys her, og dermed kommer den enda bedre til sin rette.

Lampen er helt ny. Kjøpt på Bohus Drotningsvik. Skjermen går i grått, og den kommer til å vises flott når sofaen er på plass. Gleder meg til å se alt samlet.

Veggene er malt i fargen skumring, og malingen er kjøpt hos Obs Bygg Sotra. De er behjelpelig på malingsavdelingen, og da er det kjekt å handle der inne. Fargen er  avslappende, og alikevell lys. Hun var redd jeg skulle velge helt hvit, men det passer ikke hos henne. Hun har mange bilder som skal opp på veggene igjen, og ikke minst skal hun trives der. Hvitt er ikke henne, hun elsker farger.

Den sofaen som står der pr idag er den som skal bytts ut. Samme med reclineren. Det blir sofa i hele den kroken hvor den gamle står idag, og mye flere sitteplasser. Det kommer godt med for er det noe hun liker så er det å samle familien og venner på besøk..)

Det kommer en stol i samme serien som sofaen, men den var ikke på lager så den kommer senere.

Fargen på veggene har vært der i 14 år. Det var sist jeg malte den stuen... Årene løper. Var på tide med en liten oppfriskning nå.

Her er det mikset gammelt og nytt. Gamle lampefoter får nye skjermer, og stolene blir fikset på.:)

Denne tapeten har kommet inn i skapet... Det skapet er fra Ikea. Jeg hadde det i min første leilighet her i Bergen, og da jeg bytte smak havnet dette hos svigermor. Hun har behandlet det pent i alle år, men nå synes jeg det var på tide med en liten vri. Så da prøvde jeg noe jeg ikke har gjort før. Tapetserte det innvendig. Har tapetsert topper og baksider før, men dette var for første gang..) Gøy, men slet  litt...

 

Jeg har tenkt å bytte knottene, og kanskje finne et lys til skapet, men er ikke kommet i mål med det enda. Får håpe jeg finner kjapt.

Skapet rommer mye, og det har virkelig fått en lysere plass å stå på nå. Har jo ommøblert... Det kan kanskje bli litt vell spennende, men gleder meg til å se henne når hun ser resultatet.

Litt nytt og gammelt.

Når det er høyt opp lønner det seg med stige. Jeg klarte ikke å nå alt sammen fra stigen i trappen. Måtte hente en noe lengre, og dermd var jeg på plass.

Jeg er aldri redd når jeg står i stiger, og det vises kanskje her. Snur og vender på meg med maling i hendene. Balansen er i alle fall på plass her..) Heldigvis.

Prosjekt stol....

Dette blir gøy.:)

Den er ikke ferdig enda, heller ikke den andre furu stolen.

Når alt er på plass da kommer det litt mere bilder.:)

 

Gøy har det vært, og jeg har fått god hjelp av datteren min. Kunne ikke klart det uten henne nå i helgen.

Skrevet 05.08.2014 klokka 00:53. Ligger i kategorien Interiør. 8 kommentarer8 kommentarer

Det blir kjempefint, og hun er heldig som har en så snill og flink mor til å hjelpe seg <3 Nå kan hun kose seg der :-)

Skrevet 05.08.2014 klokka 07:18
frodith: Ja svigermor liker at jeg hjelper til. Hun har ikke helt den samme gløden med malerkosten på plass.:)

Skrevet 05.08.2014 klokka 07:49
Helledussan hvor flink du er. Du må ha masse energi. Jeg skulle ha ryddet kjeller og loft jeg, spørs om jeg må invitere deg på besøk :)

Skrevet 05.08.2014 klokka 10:01
Mariann Sæther Tokle: Ja energi har jeg mye av utrolig nok.
Elsker å holde på med slikt, og det blir nesten som ei god bok. Kjekt å holde på, og kjekt resultat.:)

Skrevet 05.08.2014 klokka 10:40
Ja, jeg skjønner at du elsker dette:) Deilig å holde på med noe man liker. Jeg vasker hus i dag, og leter etter alle unnskyldninger for å ta pause,hehe

Skrevet 05.08.2014 klokka 11:58
Mariann Sæther Tokle: Å vaske hus er ikke like t bestandig, men litt musikk og godt humør hjelper godt på. Da blir det rent og pent og en føler seg bra etter på:)

Skrevet 05.08.2014 klokka 12:20
Applaus for verdens flinkeste Lady V :)

Skrevet 05.08.2014 klokka 13:00
Diva Andrea: Tusen takk. Godt fornøyd nå ja. Håper hun og blir det:)

Skrevet 05.08.2014 klokka 14:16


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.