hits
07:00
19.08.2014

Det er utrolig hvor fort dette året har gått. Vi har leid en leilighet på fjellet som har vært flittig brukt igjennom hele høsten, vinteren, og litt vår. Så kom sommeren, og da er hagen viktigere enn noe annet for min del. Det å føle at tingene kommer opp og er på plass er jo ikke det samme som å rusle rundt i fjellet.

Så kommer det. Vi er så heldige å få leie en hytte nå. En hytte med litt større plass både sengeplasser og ellers større.

Der kan vi være i to år om vi vil det. Først et år, og så et år opsjon  på det igjen. Da får vi virkelig prøvd dette med snømåking, hvordan det er med alt selv, og ikke det å ha noen rundt oss. Her er vi nesten helt alene bak. Det blir en annerledes opplevelse, og jeg gleder meg virkelig til høsten og vinteren igjen.


Deilig sofa, flotte møbler som passer rett inn hos meg. Kommer til å bli herlig. Har flyttet opp en del allerede.

Skal jo ta med alle de tingene jeg har handlet inn til hytten også. Bare det kommer jo til å bli en opplevelse i seg selv. Heldigvis er ikke det lange biten å flytte alt som vi har stående der oppe pr i dag. Det blir jo bare en gaten ned og mye lengre inn....

Rart å sitte og glede seg til høsten når det er så flott å være ute i hagen og jobbe med alt sammen hjemme også. Så hyttedrømmen den lever videre, og jeg håper på mange flotte opplevelser selv med det smellet bak meg. Kan jo bare bli bedre tenker jeg, og ungene gleder seg allerede til denne sesongen som kommer.

Sengetøyet er kommet på plass i sengen med ny overmadrass på plass. Hyllen har fått en del av tingen mine på plass. Buddaen står og passer på.

Masse god plass rundt hytten også. Her er det mange muligheter ute og går..) Gode skinn å sitte på. Deilig hele høsten og vinteren igjenom her ute. Kaffekoppen smakte herlig denne morningen.


Menu lysestaken på plass på bordet. Alt av turkise detaljer på plass nå. De stolene på dette bildet er deres, og mine er satt på plass.


Mine stoler på plass rundt et godt og stort spisebord. Gleder meg til å være her oppe hele vinteren igjenom igjen..)

Skrevet 19.08.2014 klokka 07:00. Ligger i kategorien Interiør. 4 kommentarer4 kommentarer

Veldig koselig der da :-) Skjønner det blir koselig for dere :-) FJell og hytteliv er herlig :-) Ha en fin dag Vanja :-) Klemmer <3

Skrevet 19.08.2014 klokka 07:47
Veldig fin og koselig hytte :-) Forstår godt at du gleder deg :-) Ha en fin dag! :-)

Skrevet 19.08.2014 klokka 10:45
frodith: Ja fjell er kjempe koselig, og jeg gleder meg masse til alle turene.:)

Skrevet 19.08.2014 klokka 12:11
bentemay: Ja hytten er flott den. Kommer til å gi oss mange flotte timer.:)

Skrevet 19.08.2014 klokka 12:11


Skriv en ny kommentar
Vanja Ch. Kvalstad ( Inne-ute-Ferdig) Interesser og arbeid går som hånd i hanske.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Design og koding på denne bloggen er gjort av RRH Webdesign.